Side2-blogger Madeleine Pedersen har landet internasjonal modellkontrakt

- Jeg hylte, hoppet og pep da jeg innså hva dette betydde, sier Madeleine.

ETTERTRAKTET: Madeleine Pedersen fra Moss er nå det nye internasjonale ansiktet til Max Factors Masterpiece Transform Mascara. Foto: Madeleine Pedersen
ETTERTRAKTET: Madeleine Pedersen fra Moss er nå det nye internasjonale ansiktet til Max Factors Masterpiece Transform Mascara. Foto: Madeleine Pedersen
Publisert

(SIDE2): Det hele begynte da det internasjonale storselskapet P&G fikk øye på bildene den norske Side2-bloggeren Madeleine Pedersen hadde tatt i forbindelse med et bloggsamarbeid med Max Factor.

Hun hadde ganske enkelt knipset noen bilder av seg selv før og etter hun hadde brukt mascaraen deres, og bildene var såpass fine at de vakte oppmerksomhet hos det internasjonale selskapet.

Landet modellkontrakt

På grunn av disse bildene tok altså P&G kontakt, og ikke lenge etterpå var Madeleine Pedersen det nye internasjonale ansiktet utad for mascaraen Glamour Extensions 3-in-1 Mascara.

Dette er en verdensomspennende modellkontrakt for et internasjonalt merke som selv de anerkjente og etablerte modellene kniver om.

- Dette er noe vi i Max Factor Norge er veldig stolte av, sier merkevaresjef for Max Factor Norge, Thea Lømo til Side2.

Med en omsetning på 98 millioner kroner kun i Norge i fjor, er det ingen tvil om at Max Factor er en av verdens ledende skjønnhetsmerkevarer. Hva det internasjonale selskapet reagerte på når de så Madeleine sine bilder er like enkelt som det er genialt.

- De likte bildene veldig godt fordi mascaraens egenskaper kom tydelig fram for forbruker, forklarer Lømo.

Turte ikke håpe

Det første Madeleine tenkte da hun fikk tilbudet var rett og slett at det måtte være for godt til å være sant. Det at sminkemerket ville jobbe med henne virket helt uvirkelig.

- Jeg var forberedt på at det ikke ville gå gjennom. Jeg turte ikke ta meg tid til å la det synke inn, for så stort var det. Da det første samarbeidet virkelig gikk gjennom slo det meg... jeg jobber for Max Factor! En modellkontrakt, som skjer på ekte, sier Madeleine til Side2, før hun legger til:

- Jeg hylte, hoppet, smilte og pep høyt i flere dager da jeg innså hva dette faktisk betyr. Det er en stor mulighet for meg, og gjett om jeg skal ta den.

For å komme i kontakt med bloggeren, tok sminkeselskapet kontakt gjennom bloggavdelingen til Side2. Det begynte med et lokalt samarbeid, men har nå endt i noe mye større enn det.

- Takket være Side2 har jeg nå fått muligheten til å jobbe med en så stor kunde - jeg har faktisk fått en modellkontrakt, og det kommer jeg til å være evig takknemlig for, sier Madeleine.

Lik oss på Facebook for å holde deg oppdatert på det siste innenfor skjønnhet!

Denne saken ble første gang publisert 15/04 2015.

Les også