Se hvor mannen din kjører

Fest en satelitt til bilen og følg veien hans på dataen hjemme.

Publisert Oppdatert

Profesjonelt sporingsutstyr brukes ikke lenger bare av personer og firmaer som ønsker å tyverisikre bilene sine. Nå er det også enkeltpersoner som tar utstyret i bruk for å avsløre partnerens utroskap, skriver danske Ekstra Bladet.

- Opp mot jul opplever vi hvert år mange henvendelser fra privatpersoner som ønsker å bekrefte eller avkrefte om deres partner er utro eller ikke, sier medeier av det danske firmaet CarBug, Morten Karstensen, til Ekstra Bladet.

Bare menn

CarBug selger små sattelittovervåkende sporingsenheter til personer og firmaer. Men nå ser det ut til at det ikke bare er firmaer som ønsker å vite om folk kjører rett hjem etter jobb. Også kjærester og ektefeller har lyst til å følge ruten bilen kjører.

- Det er foreløpig bare menn som henvender seg til oss, men jeg tror ikke det tar lang tid før kvinner også kommer og vil overvåke sine kjære, sier Karstensen.

Og med en CarBug i bilen er det nytteløst å lyve. For hver eneste meter bilen kjører blir registrert, og kan følges direkte hjemme på egen datamaskin.

Mistanke

En anonym kilde forteller til den danske avisen at han i lang tid hadde hatt en mistanke til konen. Og mistanken ble bare verre og verre.

- Jeg overveide seriøst å sette en detektiv på henne, men så hørte jeg om disse sporingsenhetene som kunne settes i biler, sier mannen.

Han fikk hjelpe til å montere enheten, og oppdaget at kvinnen heldigvis oppholdt seg de stedene hun sa, og at hun overhodet ikke var utro.

- Jeg følte meg litt som en skurk, siden jeg kunne følge veien hennes hjemmefra. For hun visste jo ikke noe om dette, sier han.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning