Oralsex

Slik gir du ham bedre oralsex

Usikker på hvordan gi ham munnsex? Her får du eksperttipsene.

ORALSEX: Mange er usikre på hvordan utføre munnsex på partneren. Her får du eksperttipsene.
ORALSEX: Mange er usikre på hvordan utføre munnsex på partneren. Her får du eksperttipsene. Foto: Thinkstockphotos
Publisert Oppdatert

De alle fleste menn liker å motta munnsex, men det å få til en en god teknikk er nesten en kunstform. Her får du ekspertenes tips om hvordan du kan forbedre oralsex-teknikken din.

Cecilie Kjensli, sexinspirator og sexleketøy-ekspert forklarer at en blowjob aldri kan gis for ofte, men det må ikke bli sånn at du føler seg presset til å gi det heller.

- Er fyren din en dust så har du selvfølgelig ikke lyst til å suge han, men digger du han derimot, er det kult å gjøre det jevnlig.

Lev deg inn i oralsexen

Kjensli understreker at med god teknikk og litt innlevelse er det fort gjort.

Tips til bedre oralsex

1) Slikk huden på pungen og mellom ballene når du utfører oralsex. Deretter suger du lett på hver testikkel.

2) Bruk masse massasjeolje, og masser brystkassen hans og penisen med den samme bevelgelsen.

3) Gni litt glidekrem på toppen av penishodet hans med den ene hånden, mens du masserer skaftet på penisen med den andre.

4) Løft på ballene hans og la tungen gli over huden hans der skrotum møter kroppen.

5) Bruk en massasjevott av det slaget du finner i sexleketøysbutikker, og gi ham en håndmassasje med masse glidekrem.

6) Gjør trusen hans våt med tungen din, og pust varm luft på ham.

7) Få ham til å stå på alle fire, så glir du inn under ham og tar penisen hans i munnen slik at du kan suge ham fra undersiden.

8) Legg en varm og våt klut over penisen hans for å få blodet hans til å pumpe.

9) Invester i en vibrerende penisring som du trer på ham, før du suger ham.

10) Ta et perlekjede (vel og merke uten skarpe tråder eller ståltråd), smør på masse glidemiddel, og snurr det rundt penisen hans. Så ruller du det opp og ned.

11) Gjør orgasmen hans sterkere ved å massere med to fingre i sirkelbevegelser bak ballene hans rett før han kommer.

Kilde: Presseansvarlig og nettredaktør i Kondomeriet, Maria K. Ebbestad

- Og kanskje blir du selv revet med og får deg et nummer i tillegg, så er det jo en vinn vinn situasjon.

- Husk det er dumt å slippe en sulten mann ut døra, så gir du ham en blowjob før han skal ut med gutta eller jobben, går han hjemmeifra med vissheten om at han har verdens beste dame.

Videre forklarer hun at en rytmisk håndbevegelse blandet med mye spytt, myk tunge og faste lepper, gjør stor suksess.

Les også: De 10 mest vanlige sexfantasiene

Nyt å gi oralsex

Maria K. Ebbestad er presseansvarlig og nettredaktør i Kondomeriet. Hennes oppfatning er at par må bli flinkere til å kommunisere.

- God kommunikasjon er nøkkelen til et godt forhold og god sex. Er forholdet bra blir det mer og oftere sex. Hva menn vil ha er et vanskelig spørsmål da alle er forskjellige, men noen generelle tips er alltid godt å ta med seg om man vil overraske partneren med ny og spennende sex.

Når det kommer til å gi munnsex råder hun til å glemme tanken om å være god nok, og heller gjøre det du vil fordi det kjennes deilig.

- Dette gjelder enten det er første gang, og du er stresset, eller om du er redd for å gjøre feil under en blowjob. Alle menn er forskjellige så det viktigste er å snakke med partneren om hva han syns er deilig. Føl deg frem og gjør mer av det han nyter mest.

Les også: Seks grunnstillinger dere bør ha sex i

Tips for bedre oralsex

Munnsex består av så mye mer enn bare å suge. Slik gir du en god blowjob.

1. Hender. Hvis du virkelig lever deg inn i akten, kan det være lett å glemme at du i det hele tatt har hender. Bruk hendene dine til å stryke skaftet og lek med ballene. Dette vil føles godt for de fleste menn, og kan også gi en følelse av at du kommer dypere.

2. Ballene. Mange jenter ignorerer ballene, men faktum er at de aller fleste menn liker når du berører dem. Sug, lek og stryk.

3. Hele penisen. Noen jenter har fokus på tuppen, men ikke glem at det faktisk er en hel penis der nede.

4. Forandring fryder. Ikke la det bli en vane, som foregår på samme måte hver gang. Overrask han når han kommer hjem fra jobb eller med en gang han våkner om morgenen.

5. Også som forspill. Han trenger nødvendigvis ikke å gjøre seg ferdig hver gang. Menn liker oralsex som forspill også.

6. Slikk på urinrørsåpningen. Ja, du leste riktig- det veldig sensitive hullet på tuppen av penisen. Legg et medium trykk med tungen din her, og han vil elske det.

7. Glidemiddel. Hvis det smaker bedre der nede er det også mer sannsynlig at du gjør en bedre jobb.

8. Punktet. Sug og slikk forsiktig på det følsomme punktet mellom pungen og undersiden av penisen hans.

9. Gi ham noe å gjøre. La han knipe og leke med brystene dine.

10. Gi ham noe å se på. Først av alt, være naken. Og hvis du føler deg ekstra "vågal", vær i nærheten av et speil slik at han kan få fri utsikt.

11. Bruk masse spytt. De aller færreste menn liker når partnerens munn er for. Bruk ditt eget spytt for å holde det veldig vått.

Les også: Dette kan du tenke på for å få full tenning

Oralsex frigjør stress

- Oralsex eller blowjobs er noe de fleste menn elsker. Det frigjør stress og gir mye nytelse, forklarer daglig leder i rosakanin.no, Silvia Joveng.

Hun råder deg til å tenke at penisen er en iskrem eller kjærlighet på pinne.

- Sleik, sug og utforsk forskjellige steder på penis som er mer følsomme, som for eksempel rett under penishodet.

Ved å prøve ut forskjellige ting som å variere tempoet når man suger og stimulering av forskjellige områder vil du ifølge Joveng fort kunne se hva mannen nyter best.

- Når han stønner er det et godt tegn at du gjør noe bra. Øk tempoet når han nærmer seg utløsning og ønsker du å holde orgasmen hans litt tilbake kan du variere intensiteten på stimuleringen flere ganger før du lar han komme.

Leketøy for bedre oralsex

På sexleketøyfronten finnes det en del produkter som kan gjøre oralsex eller blowjob mer spennende for oss damer. Et av disse er Deep Throat spray.

- Har du lett for å brekke deg når du kommer litt for langt ned på penis, eller at du blir veldig nummen i kjeven av å suge. Ta et par spray med den og du vil merke stor forskjell, forklarer Joveng.

- Den bedøver litt slik at du ikke blir så sliten i kjeven når du suger, den motvirker brekningsrefleksen slik at du kan gå lenger ned på penis uten å brekke deg og den gir en frisk pust med smak av mint.

Spør partneren om oralsex

Daglig leder i Erotikknett, Terje Presthus, forklarer til Kvinneguiden at den ene tingen kvinner har mest å hente på, er å våge å snakke, spørre hva han liker best.

- Noen menn liker det hardt, noen liker det mykt, noen liker det fort, noen liker det sakte. Noen liker masse spytt, andre ikke.

- Vi menn er like forskjellige som kvinner, så en enkel fasit på hva kvinner kan bli bedre på, finnes dessverre ikke, understreker Presthus.

Noen myter om oralsex

Selv om mange tror at alle menn liker å motta munnsex, er ikke det nødvendigvis tilfelle.

- Det finnes faktisk en god del menn som syntes det er ganske kjedelig, forklarer Presthus.

- Og at sæd skal være sunt for tenner og lignende... slike overskrifter som dukker fra tid til annen, men er som regel bløff.

Myten om at menn vil at man skal gå helt til bunn av penis og svelge det ene og det andre er ofte blitt mer en omtalt sak enn at det tilfredsstiller en manns penis.

- Liker du ikke å svelge kan du heller kjærtegne andre områder med tungen eller med hjelp av hendene idet han får utløsning, råder Silvia Joveng.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning