Intime sex-bekjennelser

Ønsker du å dele dine seksuelle fantasier med kjæresten, bør du lese dette først.

FETISJ: Er du blant dem som tenner på uniformer, vil du sannsynligvis ha et ønske om at kjæresten din skal kle på seg en slik.
FETISJ: Er du blant dem som tenner på uniformer, vil du sannsynligvis ha et ønske om at kjæresten din skal kle på seg en slik. Foto: Foto: Crestock
Publisert Oppdatert

Når er det riktig å dele sine særeste og skitneste sexfantasier med kjæresten?

Fortalte om bleie-fetisj

Er du altocalcifil (tenner på høye hæler), mysofil (elsker å lukte på brukte truser) eller har du et snev av gynonudomane (besatt av å flerre av andres tøy), kan det være lurt å holde munn på første date. Men er du i et seriøst forhold, vil du før eller senere ha et ønske om å dele dine hemmelige lyster med partneren.

I Doktor Onlines forum forteller "erik87" at han har delt sin fetisj med kjæresten. Han er ABDL (Adult Baby Diaper Lover), og liker å gå rundt i bleier, også når han er hjemme sammen med henne. Kjæresten hans har tydelig vanskelig for å akseptere fetisjen:

"Hun blir fort litt irritert og har ikke lyst til å snakke om det hvis jeg nevner noe med ABDL en dag. [...] Så jeg bare lurer på om jeg kan gjøre noe for at hun skal skjønne meg litt bedre, og ikke synes at det er så farlig å være ABDL", skriver erik87.

PASS PÅ: Forteller du kjæresten din at du blir supertent av stiletthæler, kan du risikere at hun trekker seg unna.
PASS PÅ: Forteller du kjæresten din at du blir supertent av stiletthæler, kan du risikere at hun trekker seg unna. Foto: Foto: Crestock

Les også: Pisk meg, elsk meg

- Er heldig

Sexolog Gro Isachsen svarer at han i utgangspunktet er heldig som har en kjæreste som godtar din fetisj. "De færreste ville delt den dersom de ikke har en lignende fetisj selv", skriver Isachsen.

Hun foreslår at han ikke presser kjæresten eller eller tar det for gitt at hun skal godta og like at han går rundt i bleier når de er sammen. Da kan han risikere at hun får avsmak for fetisjen og at forholdet ryker, ifølge Isachsen.

Les også: Sære lyster

Seksuelle fantasier og fetisjer er med andre ord et ømtåelig tema med mange fallgruver.

Les også: Kvinner tenner på motorlyd

Sex-ekspert Yvonne Kristin Fulbright i Fox News anbefaler at du stiller deg følgende spørsmål før du plaprer til kjæresten:

* Hva er motivasjon min?

Hvorfor vil du dele denne fantasien med partneren? Hva er det som tenner deg ved å dele den? Er det fordi du håper at fantasien din vil bli virkeliggjort? Du bør ha klart for deg grunnen til at du vil fortelle om sexfantasiene dine, for å avgjøre om det er et smart trekk eller ikke, ifølge Fulbright.

* Vil det vanskeliggjøre min egen nytelse?

Mange liker å holde seksuelle fantasier for seg selv, som en kilde til ekstra nytelse. Vil det å dele dine spesielle fantasier eller lyster med kjæresten ødelegge dette? Har du først fortalt det, kan du aldri trekke det tilbake.

* Er jeg i det riktige forholdet?

Ikke alle forhold takler intime betroelser av en slik karakter. Du må være i et trygt forhold med en du stoler på før du åpner munnen. Er du sikker på at partneren din ikke vil fordømme deg? Du må også være i stand til å tåle at partneren din sier nei til å leve ut dine seksuelle fantasier i virkeligheten.

* Kan partneren min takle fantasiene mine?

Mange vil ikke takle å høre om seksuelle særegenheter. Er kjæresten din usikker på seg selv, ukomfortabel med seksuell intimitet og en tendens til å være sjalu og, kan dine seksuelle fetisjer virke truende eller skremmende og fortelle om det vil gjøre mer skade enn nytte.

* Er jeg klar til å høre om fantasiene til kjæresten min?

Du må være foreberedt på at kjæresten din kommer til å dele sine hemmelige fantasier med deg. Hvordan vil du reagere på det? Vil du klare å møte kjæresten din med samme trygghet som du selv forventer å få?

Takler du alle disse punktene, er du klart til å fortelle om dine hemmelige lyster, men husk på at du aldri skal presse kjæresten din til å være med på noe hun eller han ikke har lyst til, og at forholdet ditt bør gå foran enhver fantasi.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning