Dette blir den nye trenden

Ser du hva vi har gjort?

ET SIKKERT BLIKK: Ser du hva som er blitt gjort her?
ET SIKKERT BLIKK: Ser du hva som er blitt gjort her? Foto: (Line Kirkhus)
Publisert

(SIDE2): Vippeextentions har funnet seg godt til rette i Norge, og er med rekordfart blitt et svært populært fenomen blant jenter i alle aldre.

Slipper mascara

Vippeextentions gjør at du får et mer våkent og glamorøst blikk, men for de aller fleste handler det om å spare tid, og å slippe å bruke mascara.

Selv har jeg hatt falske vipper i tre år, og trives godt med det. Foruten at det må vedlikeholdes ved at man stikker innom et par timer på salongen, cirka en gang i månenden, ser jeg ikke noe særlig ulemper.

Nå har det kommet et nytt tilbud på vippefronten, det er extentions på de nedre vippene. Dette måtte selvsagt prøves. Jeg testet dette hos Pille Joosep studios, i Oslo sentrum.

Ifølge eieren av salongen, Pille er dette det siste nye og noe alle må ha i hennes hjemland Estland. Der har den nye trenden tatt helt av.

Foto: (Line Kirkhus)

Ikke for de rastløse

Jeg hadde ikke vipper på fra før av, så jeg måtte få et fullt sett både oppe og nede. Først lå jeg i to timer med øyene lukket. Da får du en kjølende «teip» som legges under øyet. For meg er det nesten ulidelig å ligge så lenge. Jeg blir så rastløs. Foruten at det innimellom svir litt, så er det imidlertid smertefritt. Oppe valgte jeg 11 millimeter, av den mest naturlige sorten (de tynneste).

Da hun skulle ta på vipper nede, måtte jeg se opp i taket til hun var ferdig. Dette er jo litt kjedelig, men det var ikke vondt. Nede brukes det et mildere lim, som ikke holder fullt så lenge som den vanlige oppe.

Saken fortsetter under bildet:

Foto: (Line Kirkhus)

Resultat:

Jeg ble kjempefornøyd! Er du som meg, og ikke har funnet den perfekte mascaraen, eller rett og slett ikke liker å ta den på, så er dette noe for deg. Når man våkner tidlig om morgenen med vippeextentions føler man seg fresh og våken, og alt som trengs er litt foundation og rouge. Extentions på nedre vippene forsterket dette. Det føles mer naturlig å ha dem både nede og oppe enn bare oppe.

Foto: (Line kirkhus)
Foto: Line Kirkhus

Vippene nede må vedlikeholdes hver annen uke for at du ikke skal miste alle, da limen er litt svakere og vippene mer utsatt. Blikket blir også konstant mer glamorøst som for noen kan være litt irriterende. Selv har jeg hatt pauser for å få en mer naturlig look. Vippene blir også svakere etter langvarig bruk, så det kan være lurt å bruke styrkende serum, eller å la vippene få en pause.

Jeg syns det er spesielt bra med vipper om våren og sommeren, for da liker jeg ikke å gå med så mye sminke. Vippene gir looken et løft, i tillegg til at det er superpraktisk om man bader og dusjer mye.

Når du først har fått på deg vipper, er det ganske avhengighetsdannende, og grunder av Pille Joosep studios, Pille sier at hun har kunder i alle aldre ogfra alle deler av arbeidslivet.

Pass på at du går til anbefalte klinikker når du skal ta extentions, det er mange som ikke er seriøse og unøyaktige. Det er viktig at det er grundig håndarbeid, sier Pille.

-Vippene brekker om man ikke setter på en og en, forklarer grunderen. Det er for at alle vippene gror i ulik hastighet og har ulik alder, så når en faller av brekker de andre. 

Foto: (Line Kirkhus)

Denne saken ble første gang publisert 02/06 2014.

Les også