VJ Irock 2

Testvinner!

Foto: Morten Solli
Publisert

Lett og smidig, men samtidig solid sko som takler det meste av terreng. Slik konkluderer panelet: 

Anders: Topp konkurranse- og treningsko med det beste grepet. Virker solid oppbygd. En favorittsko for orienteringsløperen.

Siri: Veldig god terrengsko til bruk i terrenget og raske turer på sti. Hælen kunne kanskje vært hakket nærmere bakken for bedre stabilitet.

Marit: Pluss for alt, med unntak av stabiliteten som jeg vi si er middels god. 

Morten: Best grep av alle. Smidig sko for alt underlag - for hard for de lengste turene.

Løpsfølelse i terrenget

God kontakt med underlaget, og veldig god løpsfølelse i terrenget og på stier. På hard grus kjennes sålen litt grov, så man "mister" kontakt. Herlig sko "off-piste"!

Passform, komfort og materiale

Smal til normal lest, kan stramme litt over vristen. Fast og litt kontant struktur. Overdelen gir føtter/tær god beskyttelse for slag fra steiner og røtter, og sålen er tykk nok til at du ikke kjenner alle steiner opp i foten. Men kanskje ikke god nok beskyttelse til lengre turer. Virker romsligere i tåboksen enn forrige modell.

Grep

Sitter på alle underlag og alle forhold både på sti og i vilt terreng. Fungerer fint til å løpe også i bratt terreng og utenfor stier.

Stabilitet

Sitter stramt rundt foten, smart oppbygd. Lav ankel. Stabil nok til høy fart i terrenget, såfremt den sitter godt (den satt ikke perfekt på alle i panelet).

Spesifikasjoner

Produsent VJ Sarva
Pris 1749
Vekt (g) 287 g (str. 45)
Materiale Phylon EVA, Urethane
Tykkelse på sålen: hæl- tå (i mm)
Drop (i mm) 6
Forhandlere Fjellsport.no, Oslo Sportslager, Milsluker'n, Løplabbet

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning