Valande Immelman G2

God til klatring.

Publisert Oppdatert

Immelman er konstruert med tanke på bl.a. teknisk klatring og fjellsport. Den er derfor kortere i livet enn en del av de andre i testen og har litt mer kroppsnær passform. Passformen gir god bevegelsesfrihet, spesielt ermene er godt fasongsydde.

Tommelfingerlooper i mansjettene er praktisk ved store armbevegelser slik at ermene ikke kryper oppover. Meget god krage. Avtagbar hette tetter meget godt.

Tre innvendige lommer med glidelås og god størrelse. Brystlomme og to lave utvendige lommer. Alle utvendige lommer er laget slik at du kommer på innsiden av duna, inn mot kroppen, der det er varmest; smart når du skal varme hendene.

Ytterstoff med god fukttoleranse. Flere gode løsninger, men litt høy egenvekt. Veldig varm, men litt kort i livet og for spesialisert med tanke på ordinært friluftsliv, men et meget godt valg til klatring og fjellsport.

Delkarakterer:

Isolasjonsevne: 5

Soliditet: 4

Passform: 4

Praktisk bruk: 4

Dunkvalitet: 5

Spesifikasjoner

Produsent XC Sports Equipment AS
Pris 8990
Totalvekt i str. L 1130 g
Dunmengde: 95 %
Fyllvekt: 350 g
Dunspenst 800 cuin
Annet: Litt små i størrelsene, dun med god toleranse for fukt

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning