Test av vintersko

Kamik Blacktail

Den varmeste i denne testen.

TESTET: Klikk.no har testet 10 par vintersko med skafthøyde under 25 cm. TESTET: Klikk.no har testet 10 par vintersko med skafthøyde under 25 cm.
TESTET: Klikk.no har testet 10 par vintersko med skafthøyde under 25 cm. TESTET: Klikk.no har testet 10 par vintersko med skafthøyde under 25 cm. Foto: FOTO: John Arne Tungen
Publisert Oppdatert

Kamik, Blacktail

Vertikal AS, tlf. 32 05 52 50, www.vertikal.no

Pris: 1599,-

Material/membran: Nubuk lær, gummi nedre del, limte sømmer, 8 mm Zylex innersokk

Vekt per par (vår måling): 1980 g

Høyde skaft (vår måling): 24 cm

Lest: Norma til litt smal

Egen dame/herremodell: Lignende rene damemodeller Sunapee/ Whitetail

Beskrivelse

Solid og god vinterstøvel med meget gode isolerende egenskaper og god høyde på skaftet. Har en uttakbar innersokk, men sitter likevel overraskende godt på foten. Har et lett påtrekk når en lærer seg trikset med innersokken slik at denne ikke dras med ned i skoen og er utstyrt med et godt snøresystem. Gradert til -40 grader C av produsent. Gir noe støtte i ankel og har en såle som gir god gåkomfort. Sålene er imidlertid litt myk midt under slik at skarpe ujevnheter kan merkes gjennom sålen - spesielt om en har på sekk med litt vekt. Kalosjering sammen med behandlet lær gir god vanntetthet. Yttersåle som gir godt grep på de fleste underlag. Oppleves solid og meget slitesterk.

Trykk her og følg oss på Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost

LES OGSÅ:

Vi har testet 14 par lette fjellsko

To gode fleecejakker

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning