Test av vintersko

Crispi Leeds ideal GTX

Beste til daglig bruk.

TESTET: Klikk.no har testet 10 par vintersko med skafthøyde under 25 cm. TESTET: Klikk.no har testet 10 par vintersko med skafthøyde under 25 cm.
TESTET: Klikk.no har testet 10 par vintersko med skafthøyde under 25 cm. TESTET: Klikk.no har testet 10 par vintersko med skafthøyde under 25 cm. Foto: FOTO: John Arne Tungen
Publisert Oppdatert

Crispi Leeds ideal GTX

Crispi Norge AS, tlf. 67 17 62 70, www.crispi.no

Pris: 2399,-

Vekt (str 43 veid av oss): 1,48kg

Høyde skaft (målt av oss): 18,5cm

Lest: Normal

Material: GoreTex membran, lær, Vibram såle, beksøm, ull/fleece innvendig fôr.

Egen dame/herremodell: Helt ny modell, kun herreutgave er tilgjengelig foreløpig.

Beskrivelse

Solid, meget god passform, godt håndverk og en klassisk pen design gjør dette til en meget stilig nyhet fra Crispi. Selv om dette er en helt ny modell har vi fått sko tidlig slik at vi har fått en god testperiode. Ikke av de varmeste i denne testen, men passer meget godt til daglig bruk og turer langs stier og vei på kalde dager Sitter godt på foten og har et solid og meget godt snøresystem. Gir noe støtte i ankel og en såle med passende rullemotstand til noe variert bruk. Yttersåle som gir godt grep på de fleste underlag. Lær i hele skoen, beksøm, Vibram såle og ull/fleece innerfor som er direkte laminert sammen med Gore-Tex membranen gir en meget slitesterk sko. Skoene kan imidlertid trenge noe inngåing for å få optimal passform.

Trykk her og følg oss på Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost

LES OGSÅ:

Vi har testet 14 par lette fjellsko

To gode fleecejakker

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning