Test av turmat

Mountain House Potet og laks i dillsaus

Mye poteter og litt lite laks i denne retten.

TESTET: Villmarksliv og Tungen/Aktivt Testteam har testet 18 turmiddager.
TESTET: Villmarksliv og Tungen/Aktivt Testteam har testet 18 turmiddager. Foto: FOTO: John Arne Tungen
Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Mountain House Potet og laks i dillsaus

Cirdan AS, tlf. 22 02 50 00, www.cirdan.no

Pris: kr 79,-

Vekt (netto/tilberedt): 110 g/410 g

Kaloriinnhold: 609 kcal

Næringsinnhold: Protein 16,4 %, karbohydrater 40,8 %, fett 36,1 %, salt 0,4 %

Litt lite smak, trenger litt mer salt. Trenger 16 minutter, mot 8-9 minutter oppgitt. Inneholder gluten fra melk. Ingen nivåmerking for vannmengde (eksakt mengde er oppgitt i ml), har lynlås for god lukking av posen i hvile-/ tilberedelsestiden. Litt vanskelig å få brettet ut bunnen skikkelig - godt limt. Holdbar i fem år fra prod.dato.

Trykk her og følg Klikk Helse på Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen