Test av syntetisk undertøy

Hagløfs Actives

Pent undertøy og meget god allrounder. Glimrende passform!

TESTET: DinKropp.no og Tungen/Aktivt testteam har testet tykt, syntetisk undertøy til trening og friluft.
TESTET: DinKropp.no og Tungen/Aktivt testteam har testet tykt, syntetisk undertøy til trening og friluft. Foto: FOTO: Produsenten
Publisert Oppdatert

Hagløfs Actives

Hagløfs AS Norge, tlf. 67 53 35 08, www.haglofs.no

Pris topp/underdel: 599.-/499.-

Material: Polyester (60% resirkulert)

Vaskeanvisning: 40 grader

Egen dame-/herremodell: Ja

Annet: bokser 299.-, topp m/rund hals 499.-, både lang 499.- og ¾ lang 449.- underdel og t-skjorte 399.- tilgjengelig

Kommentar

Stilig og godt undertøy som sitter meget godt på kroppen. Spesielt underdelen med ¾ lengde ble en favoritt blant testerne. Underdelene i denne serien har generelt sett meget god passform sammenlignet med de andre i denne testen. Bortsett fra t-skjorte har vi testet alle de ulike modellene som denne serien kommer i. Materialet har en tykkelse slik at det passer godt til aktiviteter der en varierer aktivitetsnivået - f.eks om en stopper opp for pauser osv og ønsker et undertøy som også isolerer noe i tillegg til fukttransport.

Det er stort sett brukt resirkulert materialer og det er brukt "Polygiene natural silver salt" teknologi for å gi mindre lukt - fungerer etter det vi har erfart ganske bra. Undertøyet har en ganske glatt overflate slik at nupper i friksjonsområder vises ganske godt, men har ellers ikke vist unormal slitasje i testperioden. Skåret noe under middels med tanke på å ikke holde på fukt og middels i forhold til tørketid på våre tester. Design som gjør at toppen godt kan brukes som ytterste plagg. God lengde i ermer og god lengde i livet - bra. Tykkelse gjør at det passer godt til ulike aktiviteter gjennom hele året. Et pent og meget godt allrounderundertøy.

Trykk her og følg Klikk Helse på Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost

LES OGSÅ:

Disse fleecejakkene holder deg varm

Stor test av årets ullundertøy

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning