Test av sykkelvogner

Chariot Corsaire XL

Glimrende vogn til lengre turer. Stor plass og meget god komfort med bl.a topp støtdemping av vogna.

Publisert Oppdatert

Chariot Corsaire XL

Deler AS, tel. 64 98 99 50, www.deler.no

Pris: 5999,-

Egenvekt: 13,4 kg

Maksimal totalvekt: 45 kg

Utstyr som følger med: leveres som sykkelhenger

Annet: Er utstyrt med støtdempere. Veldig stort spekter av tilleggsutstyr tilgjengelig.

Stor og pen henger som på lik linje med CX2 fra samme leverandør gir meget godt førsteinntrykk.

Veldig enkel å slå sammen og kjapt og enkel å gjøre om til trille eller joggevogn. Bygger ca 35cm når den er sammenslått. Hjul til trille kan festes på hengeren når den brukes som sykkelhenger. Kan også montere på ski i stede for hjul og eget fjelltrekksett er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Meget godt trekk med gode løsninger med tanke på netting, regn- og solskydd. Gode luftemuligheter selv om en trenger å trekke igjen regnskyddet i front. Ikke noe borrelås osv som kan vekke eventuelle barn som sover om en trenger å sjekke om de har det bra.

Meget god høyde og plass i kabinen, god bredde (ca 60 cm) og god bagasjeplass bak ryggen til barna. Polstringer i setet gjør at barna ikke får varer/bagasje direkte i ryggen. Meget gode sikkerhetsreimer med gode polstringer - er veldig enkle i bruk.

Kan sentrere barnet i hengeren om en kjører med kun et barn. Plass bak hodene slik at barna kan bruke hjelm uten at denne blir skjøvet ned i øynene - meget bra! Meget god sittekomfort med gode polstringer.

Testens beste løsning med tanke på støtdemping (samme som på CX2 fra samme leverandør). Vogna er utstyrt med bladfjærer som kan justeres etter vekt på barna og bagasje - gir meget god kjørekomfort for passasjerene. Har også parkbrems.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning