Test av sykkelvogner

Chariot CX 2

Meget god komfort med topp støtdemping.

Publisert Oppdatert

Chariot, CX 2

Deler AS, tel. 64 98 99 50, www.deler.no

Pris: 7999,-

Egenvekt: 11,9 kg

Maksimal totalvekt: 45 kg

Utstyr som følger med: styreveske (11L) og multifunksjonsstyre

Annet: Er utstyrt med støtdempere. Veldig stort spekter av tilleggsutstyr tilgjengelig. Kommer også i enkel versjon (for 1 barn).

Lekker henger som gir meget god førsteinntrykk og skuffer ikke etter hvert som en blir kjent med de ulike praktiske og tekniske løsningene.

Veldig enkel å slå sammen og kjapt og enkel å gjøre om til trille eller joggevogn. Bygger ca 25 cm når den er sammenslått. Hjul til trille kan festes på hengeren når den brukes som sykkelhenger. Kan også montere på ski i stedet for hjul og eget fjelltrekksett er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Spesielt multifunksjonsstyre som er behagelig i bruk. Meget godt trekk med gode løsninger med tanke på netting, regn- og solskydd.

Meget godt separat solskydd som samtidig gir meget god lufting. Meget gode luftemuligheter selv om en trenger å trekke igjen regnskyddet i front. Ikke noe borrelås osv som kan vekke eventuelle barn som sover om en trenger å sjekke om de har det bra.

Ikke den vognen med størst høyde i kabinen eller beste bagasjeplass, men god bredde (ca 60 cm) og en separat "b agasjeveske" bak på hengeren som tar en bærepose eller to om en skal innom butikken. Fordelen med denne separate vesken er at varene/baggasjen ikke kommer i ryggen på barna. Denne kan også slås sammen slik at den ikke kommer i veien for føttene om en bruker den til joggevogn.

Meget gode sikkerhetsreimer med gode polstringer som er enkle i bruk. Kan sentrere barnet i hengeren om en kjører med kun et barn. Plass bak hodene slik at barna kan bruke hjelm uten at denne blir skjøvet ned i øynene - meget bra! Meget god sittekomfort med gode polstringer. Polstringene i setet kan enkelt tas ut for vask.

Testens beste løsning med tanke på støtdemping (samme som på Corsaire fra samme leverandør). Vogna er utstyrt med bladfjærer som kan justeres etter vekt på barna og bagasje - gir meget god kjørekomfort for passasjerene. Har vire/trommelbrems som også fungerer som parkbrems. Styrevesken på 11 liter som følger med kan også brukes som sekk - smart til mobil, kamera, penger osv.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning