Test av sykkelvogner

GT Mark II

Beste henger under 3000 kroner.

Publisert Oppdatert

GT Mark II

Beach Mountain AS, www.beach-mountain.no

Pris: 2999,-

Egenvekt: 12 kg

Maksimal totalvekt: 50 kg

Utstyr som følger med: fronthjul for å gjøre om til trille

Annet: Festearm som klemmer rundt kjedestaget er tilgjengelig som ekstrautstyr.

OK førsteinntrykk - lav egenvekt og høy lastekapasitet, men mangler noe på både finish og praktiske/tekniske løsninger sammenlignet med de beste. Ikke kjappest å slå sammen, men ikke noe problem.

Bygger kun 10 - 12 cm i høyden når den er sammenslått. Enkel å gjøre om til trille og hjulet kan henge på draget når den brukes som sykkelhenger.

OK trekk med greie løsninger med tanke på netting- og regnskydd, men kunne hatt bedre luftemuligheter når en trenger å trekke igjen regnskyddet i front. Trekket er kanskje litt kort - blir litt lite overlapping ved festepunktene i front og bak. Mye borrelås - ikke optimalt om en skal sjekke sovende barn. Noen gliper i trekket ute på sidene i fotenden til barna - kan komme inn fukt når det er skikkelig regnvær - likevel ikke noe stort problem.

Grei størrelse på kabinen med god bredde (ca 62 cm) og god bagasjeplass bak ryggen til barna. Sete og rygg dannes av en duk/stoff som er spent opp - gir ikke like bra komfort som de beste og en må passe på slik at bagasje/varer ikke blir liggende inn mot ryggen til barna. Enkle sikkerhetsreimer uten polstringer, men enkle i bruk. En kan sentrere barnet om en kjører kun med ett barn.

Det er plass i ryggen slik at den ikke kommer i konflikt med hjelm til barna, men de må være ganske lange for å komme høyt nok med hodet. Braketten som skal festes på sykkelen er stor og passer ikke til alle sykler - denne kan nok modifiseres/tilpasses, men likevel ikke optimalt.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning