Test av sykkelvogner

American Eagle 2

Mye for pengene.

Publisert Oppdatert

American Eagle 2, sykkelvogn for to barn

XXL sport & villmark AS, www.xxl.no

Pris: 1199,-

Egenvekt: 14,5 kg

Maksimal totalvekt: 39,5 kg

Utstyr som følger med: leveres som sykkelhenger

Mangler noe på både finish og praktiske/tekniske løsninger sammenlignet med de beste, men er den desidert billigste hengeren i testen. En av de som det tar lengst tid å slå sammen, men det er snakk om 8 - 10 håndgrep - ikke noe problem. Bygger kun 10 - 12 cm i høyden når den er sammenslått.

Kan kun brukes som sykkelhenger.

I utgangspunktet grei løsning med tanke på netting og regntrekk, men regntrekket går ikke rundt på sidene og en kan få innsig av fukt/regn langs sidene - opplevde dette mest i forbindelse med at hengeren stod ute mens det regner. Ingen katastrofe da en som regel kler barna etter været, men likevel ikke optimalt.

Kunne hatt bedre luftemuligheter når en trenger å trekke igjen regnskyddet i front. Trekket har god lengde - overlapper godt både fram og bak. Mye borrelås - ikke optimalt om en skal sjekke sovende barn. Grei størrelse på kabinen med god bredde (ca 61 cm).

Bra bagasjeplass bak ryggen til barna, men litt lav bakre vegg og trekket sikres kun med borrelås - hadde vært betryggende med noen klips i tillegg slik at en hadde vært bedre sikret mot at ting faller ut. Grei sittekomfort og enkle sikkerhetsreimer uten polstringer, men enkle i bruk. En kan sentrere barnet om en kjører kun med ett barn.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning