Test av sykkelbukse

2XU Dame Compression Cycle Bib Short

Kompresjonsbuksa sitter som støpt.

SYKKELBUKSER: Klikk Helse har testet sykkelbukser for menn og for kvinner.
SYKKELBUKSER: Klikk Helse har testet sykkelbukser for menn og for kvinner. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Flytter ikke på seg

+ Fint snitt

+

- Lange seler

- Rumpa blir limt fast

-

Kvalitetsbukse, og testens eneste kompresjonsbukse. Kunne med fordel vært freshere i farge og design, og litt mindre kompakt. 

Kvalitet på puta

Puta har god passform, er riktig plassert og sitter godt på plass uten noe bevegelse under syklingen. Stoffet utenpå buksen gjør at man kan få følelsen av å være limt fast til setet.

Komfort

Sitter godt der den skal og kjennes behagelig, men er en anelse stram i strikkene på lårene. Selene kjennes litt tette og "tunge" ut.

Utseende

Kommer i kjent 2XU-stil. Buksa ser bra ut, men kunne med fordel hatt et noe mer feminint utseende. Buksa ser veldig maskulin ut.

Passform

Buksa sitter tett og fint, buksa har kompresjon, men selene er noe tette og brede. Kan også føles for lange. Strikken i låret kunne med fordel vært bredere, og ikke fullt så stram. Buksa flytter ikke på seg under bruk. Fint snitt!

Spesifikasjoner

Produsent 2XU
Pris 2299
Materiale

Konklusjon

Stoffet i rumpa gjorde at man fikk følelsen av å være limt fast til setet. Selene sitter godt, men kan føles litt for tykke. Buksa flytter ikke på seg under syklingen.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning