Test av sykkelbukse

Trimtex Pro Womens Shorts

Buksa er uten seler, men med høyt liv forblir den testens vinner!

SYKKELBUKSER: Klikk Helse har testet sykkelbukser for menn og for kvinner.
SYKKELBUKSER: Klikk Helse har testet sykkelbukser for menn og for kvinner. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Lengden på buksa

+ God løsning i livet

+ Behagelig pute

+ Høyt liv sikrer en god passform

+ Stoffet er utmerket

+

- Kan sitte litt for stramt

- Litt for stor logo

-

Sykkelbuksa har ikke seler, men den har heldigvis en god løsning i livet som er høyt og sikrer en god passform for en bukse uten seler. Overraskende bra! Stoffet er behagelig og puta er god. Bred og behagelig løsning i lårene. Det eneste negative er at den kan virke litt liten i størrelsen og at logoen er veldig stor.

Kvalitet på puta

Puta har god passform, passe tykkelse, er godt proposjonert og sitter godt på plass uten noe bevegelse under syklingen. Kunne kanskje vært plassert 2 centimeter lenger frem i buksa, men generelt er den veldig god å sitte på.

Komfort

Behagelig å ha på, god stretch, men kan føles litt for stram. Sørg for å få riktig størrelse da den kan virke litt liten.

Utseende

Meget bra utseende på buksa. Lekkert med den hvite kanten som avsluttes buksa mot lårene. Den ser "pro" ut!

Passform

Sykkelbuksa er uten seler. Den sitter tett og fint, livet er veldig høyt og holder seg godt på plass. Utformingen av livet er slik at det ikke strammer noe sted, buksa sklir ikke ned, og den føles behagelig å ha på. Avslutningen ved låret har en fin bredde, og en stretch som ikke strammer, men heller ikke flytter på seg. Men dersom du ikke liker at sykkelbukser sitter som pølseskinn, bør du styre unna denne.

Spesifikasjoner

Produsent Trimtex
Pris 1099
Materiale Body shape og Lycra® Power

Konklusjon

En stram bukse med høyt liv faller i god smak hos testpanelet. Stoffet, lengden, stretchen og puta scorer høyt. En litt for utpreget logo kunne vært mindre. Likevel vinner den testen av sykkelbukser for damer.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning