TEST AV SANDALER

Columbia Watu 2D

Lett og pen fritidssandal.

DÅRLIGST: Watu 2D fra Columbia fikk terningkast tre i sandaltesten.
DÅRLIGST: Watu 2D fra Columbia fikk terningkast tre i sandaltesten. Foto: John Arne Tungen
Publisert Oppdatert

Columbia Watu 2D

Portland Norge AS, tlf. 21 93 90 30, www.portland.no

Pris: 799.-

Vekt pr. par: ca 550g

Størrelser herre: 40 - 46 2/3

Størrelser dame: Nei, kun herre

Kommentar

Pen og lett sandal. Syntetisk nubuk overdel med material på innsiden som føles behagelig mot huden.

Gummisåle med god slitestyrke, men gir litt for lite støtte. Gummikappe for beskyttelse av tær. Oppleves litt små i størrelsene.

Stretchmateriale som holder på noe fukt - merker dette spesiell i fremre del av sandalene. Borrelåsstramminger over vrist, på fremside av ankel og noe justering av hælreim. Reimen på fremside av ankel er utstyrt med en spenne slik at en slipper å åpne borrelåsen hver gang en tar av/på seg sandalene.

Borrelåsfestet på hælreimen er kort og får litt for lite kontaktflate slik at denne ofte går opp om en prøver å stramme litt til. Dette er ingen krise da hælreimen fortsatt holdes på plass av et hælstykke av elastisk materiale, men selvsagt ikke en optimal løsning.

Ganske markert mønster i fotsengen som kan virke noe irriterende om en går barfot - godt mulig dette momentet faller bort når en får brukt/slitt sandalene enda litt mer.

Ikke vårt førstevalg om en skal gå mye - spesielt om en i tillegg har en sekk med litt vekt på ryggen. Likevel - en helt grei fritidssandal.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning