Test av pulsklokke med GPS

Garmin Forerunner 910 XT Triathlon

Solid, om ikke så spekket med muligheter som nyere konkurrenter.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Mange muligheter

+ God reim med forlengelse

+ Gode triatlonfunksjoner

- Litt kort batteritid

910 XT er ingen nyhet, men så absolutt et bunnsolid produkt som fortsatt er av de beste treningscomputerne du kan bruke om du trener variert og seriøst.

Er en utpreget treningscomputer og de fleste vil nok ønske å ha en annen klokke til daglig bruk.

Litt kort batterilevetid, og den mangler en del funksjoner og tilpasningsmuligheter sammenlignet med de nyeste modellene på markedet. Etter vår mening er Forerunner likevel fortsatt et av de beste valgene for deg som skal bruke pulsklokka både på armen og på sykkelstyret.

Skjerm, knapper og utforming

Ser litt massiv ut, men oppleves lett og sitter godt på hånden under treningen. Stor, god skjerm som også fungerer godt på sykkelstyret. Solid og behagelig reim som fungerer godt under alle forhold. Smart med en forlengelsesreim som gjør det enkelt å ha klokka utenpå treningsklær eller våtdrakt. Gode knapper som er enkle i bruk – også med hansker.

Funksjoner og brukervennlighet

Dette er en avansert treningscomputer med mange funksjoner og undermenyer. Alt er ikke like intuitivt og enkelt som på de modellene som er mest brukervennlige, men etter noe bruk så sitter også denne i fingrene. Spesielt gode funksjoner rettet mot løp, sykkel og svømming, men fungerer selvsagt til de fleste idretter. Registrerer blant annet data på antall svømmetak og lengder i forbindelse med svømmetrening. God nettressurs (Garmin Connect) hvor du kan overføre treningsdata og analysere disse. Kan konfigureres slik at du får vibrasjonsvarsling på for eksempel oppsatte delmål underveis. Gir deg i det store og hele det du trenger av informasjon under og etter trening.

Oppsett og tilpasninger

Krever noe tid før alt sitter i fingrene, men gir mange muligheter og er en fleksibel plattform. Du kan gjøre noen endringer på oppsettet slik at klokken tilpasses det du ønsker av opplysninger ut fra ulike idretter/aktiviteter – først og fremst løping, sykling og svømming.

Spesifikasjoner

Produsent Garmin Norge AS
Pris 3899
Vekt
Betjening Knapper.
GPS Integrert i klokken.
Utstyr Inkludert: Klokke, kadensmåler, pulsbelte, USB ANT Stick, lader, utvidelsesstropp til reim, reim/fester for hurtig skifte mellom arm/sykkelstyre
Batteri - type og levetid Opptil 20 timer.
Spesielle funksjoner Vanntett til 50 meter

Konklusjon

Solid valg fortsatt

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen