Test av hansker

SealSkinz Activity Gloves

Gode trenings- eller sykkelhansker til ikke alt for kalde dager.

Sealskinz Activity Gloves er gode trenings- eller sykkelhansker til ikke alt for kalde dager.
Sealskinz Activity Gloves er gode trenings- eller sykkelhansker til ikke alt for kalde dager. Foto: Foto: John Arne Tungen
Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ God passform

+ Relativt solide

+ Gode allroundegenskaper

- Noe fuktinnslag

- Litt korte mansjetter

Lengde: Korte.

Pris: 599 kroner.

Materiale: Porelle membran, stretch, skinn.

Kjøpsinformasjon: Jemco AS , telefon 67 11 86 90.

Forholdsvis lette hansker som sitter godt på hånda. Ikke de varmeste i denne testen, men er heller ikke designet først og fremst som en vinterhanske.

Passer godt til aktiviteter hvor en i all hovedsak ønsker vind- og vanntette hansker som samtidig isolerer noe, for eksempel ved sykling. Stretch i og på oversiden av hanskene og mykt, slitesterkt skinn på innsiden.

Anti-skli materiale på pekefingeren, refleksstripe over knokene, behagelig mikrofiber på innsiden og kraftig borrelås rundt håndledd. Pekefingeren har gode skinnforsterkninger, men fikk noe slitasje på innsiden av tommelen etter sykkelstyre og skistav, noe som kunne vært unngått om den hadde hatt samme forsterkninger.

Selv om Sealskin skriver at hanskene skal være "totally waterproof" fikk vi noe fuktinnslag langs noen av fingrene etter mye fukt. Vi vil likevel karakterisere hanskene som gode med tanke på fukttoleranse. Tørker raskt.

.

GODE ALLROUNDERE: Hanskene er gode allroundere når gradestokken ikke kryper altfor langt nedover.
GODE ALLROUNDERE: Hanskene er gode allroundere når gradestokken ikke kryper altfor langt nedover. Foto: Foto: John Arne Tungen

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen