Stor test av dagstursekker

Hagløfs, Tight EVO Large

Meget godt valg til actionpregede aktiviteter.

TEST: Vi har testet ni ulike dagstursekker.
TEST: Vi har testet ni ulike dagstursekker. Foto: FOTO: Produsenten.
Publisert Oppdatert

Hagløfs, Tight EVO Large

Volum: ca. 30 liter

Vekt: ca. 1,1 kg

Annet: Unisexmodell, kommer også som 25, 38 og 48 liter.

Om sekken

Dette er en pen og slitesterk sekk. God bærekomfort, men sitter tett på ryggen slik at en ikke får spesielt bra lufting. Meget godt tilpasset ryggplate som følger ryggens fasong godt. Godt med utvendig festepunkt, de fleste tiltenkt ski og avtagbare isøksfester.

Solide klips og løsninger som opereres greit med hansker/votter. Lomme på toppen med vannavvisende glidelås - passer godt til lommebok/solbriller/skibriller. Glidelåslomme i front med god størrelse som passer godt til for eksempel hansker/lue/ fleecegenser. Innvendig glidelåslomme i sekkerommet til f.eks. lommebok, nøkler, reisedokument osv.

Sekken har det lyseste stoffet på innsiden. Opplegg for drikkesystem, og sekken komprimeres godt. Elastisk, justerbar snor i front til feste av utstyr/klær. Ikke spesielt konstruert som damesekk, men rygglengde, godt utformet skulderreimer og et «enkelt» elastisk hoftebelte gjør at den fungerer godt som en unisexmodell. Hoftebeltet kan enkelt strammes slik at det blir liggende inntil ryggen, eller raskt tas av.

Ytterstoffet oppleves slitesterkt og har vært bra når det gjelder vannavvisning. Lav egenvekt, men er utstyrt noe enklere enn de beste i denne testen.

Ikke vårt førstevalg som helårs allrounder, men meget godt valg til bruk til ulike former for skikjøring, sykkelsekk eller andre aktiviteter.

Trykk her og følg Klikk Helse på Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost

Les også:

Ny flåttsykdom minner om malaria

Stor test av årets ullundertøy

Vi har testet åtte pulsklokker med GPS

11 turjakker under 300 gram

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning