Soul flex

Godt kjøp!

Publisert Oppdatert

Svært god komfort i disse bøyle-hodetelefonene, som også er velsignet med flettefri ledning.  Lyden når ikke helt opp til toppnivå, men dette er likevel noe av det beste til under 1000 kroner.

Lydkvalitet

Krystallklar vokallyd og fin balanse, men kanskje litt for dominerende bass og litt flat diskant. Ikke samme trøkk som de litt dyrere konkurrentene fra Bose, Monster og Beats.

Design og komfort

Vanntett, svetteavstøtende, og med en tvinnefri ledning. Propper i fire størrelser, og justerbare bøyler over ørene gjør at disse øretelefonene bør være bekvemme for de aller fleste. De sitter godt, selv om bøylen kan kreve tilvenning. Velg riktige propper, ellers kan det bli mye dytting inn i ørene.

Lydisolasjon

Stenger fint ute dine egne skritt, vær, vind (og høyttalermusikken i treningsstudio), men lar deg såvidt høre trafikken.

Brukervennlighet og utstyrskvalitet

Fjernkontrollen lar deg lett bytte låt, justere volum og svare på telefoner. Volumkontrollen sitter fint plassert og ledningen er flat, som hindrer irriterende tvinning.

Spesifikasjoner

Produsent Soul Electronics
Pris 799
Type og tilkobling På øret, kablet
Mikrofon På ledning
Fjernkontroll På ledning
Volumkontroll På ledning
Signalfrekvens (Hz) Ikke oppgitt

Konklusjon

Komfort-vinner

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning