Test av The Better Bottle

Smart drikkeflaske til turen

Ventilen søler ikke og du trenger ikke å bikke på flasken.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Stort lokk gir enkelt renhold – tåler maskinvask

+ Sugerør gir mulighet for å drikke av stående flaske

+ Drikkeventil som er sikker og fri for lekkasjer

+ God kvalitet

+ Toppen passer til en del andre flasker på markedet

+ Åpningen på flasken passer til flere vannrensesystem

+ Den går ned i flaskeholder

- Generelt lite å utsette på dette produktet

De fleste av oss drikker for lite væske under våre turer i skog og mark. Selv på sommeren kan det være vanskelig å finne vann i bekker, da kan det være smart å ha en drikkeflaske i sekken.

Det er fullt mulig å bruke en vanlig brusflaske, men det går også å få kjøpt systemer som er beregnet for formålet. På markedet finnes det flere typer drikkesystemer , men Camelbak sin drikkeflaske har flere praktiske og smarte løsninger.

Flasken har et pent design, med et stort lokk som forenkler rengjøring - noe som er kjekt om en fyller opp med noe annet enn vann . Flasken kan vaskes i vaskemaskin. Den har et lekkasjesikkert lokk og en dryppsikker drikkeventil med biteventil.

I bruk

Den er ikke isolert, så hvis du lar den ligge i ytterlommen på jakken eller i sidelommen på sekken om vinteren vil væsken fryse når det blir kaldt.

Den holder seg derimot godt hvis den ligger isolert inni sekken. Om en ønsker lett tilgang til flasken mens en er på tur kan det integrerte håndtaket/bøylen brukes til å henge flasken rundt halsen eller feste den med en karabinkrok på hoftebeltet eller sekken.

Drikkeventilen er av samme type som Camelbak bruker på de fleste av sine andre drikkesystemer, og den fungerer meget godt uten lekkasjer. Når en ikke skal drikke legges ventilen ned, og den blir liggende godt beskyttet under bøylen på lokket.

Drikkesystemet er laget slik at man ikke trenger å helle på flasken for å drikke. Det går et sugerør ned til bunnen av flasken, noe som gjør at man enkelt kan drikke av flasken selv om den ligger i brystlommen eller inne på kroppen under jakken.

Camelbak Better Bottle

Med «Flip, Bite-N-Sip» drikkeventil.

Trygve Alm AS, tel. 22 57 50 50, www.trygvealm.no

Pris: ca 195,-

Volum: Kommer i flere utgaver - vår testmodell var på 0,75 liter

Annet: kommer i ulike farger, størrelser og utgaver.
Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning