Test av The Splashguard fra Guyot Designs

Slutt å søle

Denne tuten gjør drikkeflaska smartere.

PRAKTISK: For 39 kroner slipper du søl fra drikkeflaska. Løser kanskje ikke verdensproblemer, men er ganske praktisk.
PRAKTISK: For 39 kroner slipper du søl fra drikkeflaska. Løser kanskje ikke verdensproblemer, men er ganske praktisk. Foto: FOTO: John Arne Tungen
Publisert Oppdatert
PUTTES I ÅPNINGEN: Passer vanlige drikkeflasker med stor åpning.
PUTTES I ÅPNINGEN: Passer vanlige drikkeflasker med stor åpning. Foto: FOTO: John Arne Tungen

The Splashguard

Nok et kjekt å ha produkt fra Guyot Designs.

Guyot Designs er kjent for flere av sine smarte løsninger rettet mot friluftsliv. Denne gangen har vi testet The Splashguard - et lokk som settes inn i åpningen på drikkeflasker med stor åpning som gjør det enklere å drikke og å hindre søl.

Også testet:

Gjør drikkeflasken til en lanterne

Silikonbolle til turen

Til flasker med stor åpning

Lokket passer til en rekke ulike typer drikkeflasker som er gjennomsiktige og har stor åpning. Nalgene og Camelbak er kanskje mest kjent her hjemme, men det passer også til en rekke andre; GSI, Cyclone, Bison og Stansport.

Drikkeflasker med stor åpning er smarte med tanke på enkel fylling i bekker og enkelt renhold, men det er sikkert ikke bare vi som har opplevd å tømme vann ned over brystet når en skal drikke og samtidig har det litt travelt eller kanskje er i bevegelse.

Slik fungerer The Splashguard

Guyot Designs har selvsagt kommet med en løsning.

Dette er ikke noe hokus pokus - ta splashguarden ut av innpakningen og sett den ned i åpningen på drikkeflasken. Dermed har du gjort om drikkeflasken med stor, noe vanskelig drikkeåpning til en god og mye mer kontrollerbar drikkeflaske. Skrulokket går på som vanlig. Innsatsen er av silikon og tar ikke smak eller lukt fra drikke- eller matvarer. Den kan steriliseres ved å kokes.

The Splashguard er blitt standard på våre drikkeflasker av denne typen etter at vi har testet innretningen i vår og sommer - anbefales.

Les mer:

Test av kikkerter

Test av tursekker

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning