Saucony Triumph ISO 2

Myk og smidig sko som kombinerer masse stabilitet og demping med god løpsfølelse.

BESTE MENGDETRENINGSSKO: Saucony Triumph ISO 2. FOTO: Petter Berg
BESTE MENGDETRENINGSSKO: Saucony Triumph ISO 2. FOTO: Petter Berg
Publisert Oppdatert

God og smidig mengdetreningsko. Litt "mye sko", men de kjennes virkelig solide ut, kanskje særlig god for den som trenger ekstra stabilitet. Slitesterk allroundsko som fungerer godt til både rolige og litt raskere treningsturer. 

Komfort

Fint lite å utsette; fast og samtidig myk rundt foten. Myke og komfortable sko, litt lav tåboks. Generelt lav rundt hele åpningen, bred passform.

Stabilitet

Trygg sko med relativt tykt materiale. Fast rundt hælpartiet. Veldig stabil. Sitter godt rundt hælen og har mye såle også på innsiden av forfoten.

Løpsfølelse

En sko du definitivt kan trave langt i. Gir følelse av spenst og god respons i frasparket. Årets modell er lettere enn fjorårets. Mye demping og stabilitet tar ikke bort løpfølelsen. Droppen i skoen gjør at den er lett att løpe med også på fremfoten.

Demping

Meget godt og mykt dempet, veldig god støtte under mellomfoten og i hælen. Selv om dempingen er myk, gir skoen veldig god respons. Dempingen går ikke utover løpsfølelsen.

Spesifikasjoner

Produsent Saucony
Pris 1700
Vekt (g) 258 g (39) / 322 g (45)
Materiale
Tykkelse på sålen: hæl- tå (i mm) 30 - 22 mm
Drop (i mm) 8
Forhandlere Løplabbet, Sport 1, Stadion, Oslo Sportslager, MX Bergen, flere frittstående butikker

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning