På tide å spise fangsten
For mange er jakta over, og unntatt for ihuga isfiskere er det noen måneder til fisket tar seg opp igjen. Det er på tide å ta et dykk ned i fryseren etter godbiten fra forrige sesong.

Litt av gleden ved å fange mat, er å tilbrede den etter alle kunstens regler og servere den for venner og familie - eller rett og slett nyte den selv.
Her er noen enkle og gode oppskrifter du bør teste ut.
Les mer:
Er dette Norges beste viltgryte?
Se video:
Slik kan du filetere laks og ørret
Annonse
Storvilt

Hjortefilet med hvitløksgratinerte poteter og madeirasaus
Småvilt

Helstekt rype på tradisjonelt vis
Annonse
Røkt bever på avokadosalat med cottage cheese
Fisk

Røykt ørret i potetlefse med snøfrisk
Gjeddekaker med smørdampet spisskål og kremet fiskesaus
Torskefilet med feta og spinat
Annonse