New Balance Vazee Pace

Lett på fot, rask sko.

LETT MENGDESKO: New Balance Vazee Pace. FOTO: Petter Berg
LETT MENGDESKO: New Balance Vazee Pace. FOTO: Petter Berg
Publisert Oppdatert

Lett mengdesko, som går litt utover stabiliteten. Veldig behaglig, smidig og lett mengdetreningsko. Egner seg for lettfotede løpere med normalt fotisett. Lett å lande med på forfoten. Passer godt til litt raskere turer for erfarne løpere.

Komfort

God kontakt med underlaget, om ikke like komfortabel på foten som f.eks. Adidas og Nike. Sitter lett og godt og har god plass til tærne. Bred og sømfri overdel med myk hæl. Ikke noe som trykker på foten.

Stabilitet

Fast og stødig rundt hæl, men foroverlent profil på skoen.Ikke en sko som legger vekt på stabilitet. Passer best for lettere løpere.

Løpsfølelse

Fin avrunding på sålen foran kan påvirke steget. Rask og lett mengdetreningsko. Bred og sømløs overdel med mjuk hæl gjør skoen veldig komfortabel uten noe trykk på foten. Bygd for at lande mer på fremfot enn hæl. Dette gjør løpfølelsen veldig bra.

Demping

God demping til den type løping skoa inviterer til Foamdemping der det trengs under føttene, særlig om man løper på forfot. Dempingen passer best for løpare med normal pronasjon.

Spesifikasjoner

Produsent New Balance
Pris 1400
Vekt (g) 205 g (39) / 315 g (45)
Materiale syntetic/mesh upper
Tykkelse på sålen: hæl- tå (i mm) 22 - 16
Drop (i mm) 6
Forhandlere New Balance

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning