Test av skalljakke

Black Storm Coat fra Uber

Denne jakken er et meget godt valg for deg som ønsker et mer urbant alternativ til Goretex-jakken.

KUL FJELLJAKKE TIL BYLIV: Black Storm Coat fra Uber er et meget godt valg for deg som ønsker en jakke til bruk i byen uten å gi slipp på funksjonaliteten en membranjakke gir.

KUL FJELLJAKKE TIL BYLIV: Black Storm Coat fra Uber er et meget godt valg for deg som ønsker en jakke til bruk i byen uten å gi slipp på funksjonaliteten en membranjakke gir. Foto: Foto: Produsenten

Publisert

Kort sagt:

+ Stilig design

+ Generelt gode materialer med god teknisk ytelse

+ Solid og praktisk i bruk

- Noe begrensede justeringsmuligheter på hetta

- Ellers lite å utsette på dette produktet

STORT BRUKSOMRÅDE: God lengde og avtagbart innerfôr gir stort bruksområde med tanke på sesong og temperatur.

STORT BRUKSOMRÅDE: God lengde og avtagbart innerfôr gir stort bruksområde med tanke på sesong og temperatur. Foto: Foto: Produsenten

Informasjon om produktet

Produkt: Uber Black Storm Coat.

Pris: 6000 kroner.

Totalvekt: Cirka 1100 gram.

Membran ytelse: 20 000 millimeter vannsøyle (vanntetthet), 20 000 g/24h (pusteevne).

Isolasjon: 100 gram Primaloft One.

Kjøpsinformasjon: Uber A/S , mail: [email protected]

Lei av å labbe rundt i skalljakken tiltenkt høyfjellsbruk når du skal ned i byen på kafé, eller ønsker du et alternativ til den tradisjonelle frakken når du er på forretningsmøter og reiser?

Vi har testen toppmodellen fra Uber. En relativ ny aktør på markedet som ut fra egen målsetting retter seg mot akkurat dette segmentet i markedet.

Share

I korte trekk er dette en coat (lang jakke eller litt kort frakk) med et urbant snitt/design sydd i tekniske materialer som en ellers finner i skallbekledning av meget god kvalitet.

Stoffet som er brukt er mykt og behagelig og har ganske lite overflatestøy som en ofte opplever med membranklær. Den er utstyrt med et avtagbart fôr med Primaloft isolasjon som sammen med den avtagbare hetta gjør dette til et plagg som kan brukes året rundt.

Hetta dekker relativt godt, men kunne hatt noe bedre justering for å få den opp og bort fra øynene, samtidig skal det sies at vi tidligere har testet skalljakker tiltenkt høyfjellsbruk som har dårligere hetter enn dette.

Kragen dekker godt i halsen. Jakken har to høye brystlommer og to lave frontlommer. Alle med vanntette glidelåser . Dette er ikke vanlige vannavvisende glidelåser, men YKK vanntette glidelåser med vannsøyle på 1500 millimeter, noe som er meget bra.

Lommene er av passende størrelse og gir god plass til mobil, lommebok, hansker og så videre. Frontglidelåsen er av vindbeskyttet type og har god vindklaff på både ut- og innside.

Ermene har god lengde. Refleksdetaljer av god størrelse bak på skulder. Det er brukt magneter som automatisk lukker/holder splitten bak, nederst på fronten og i nakken mellom fôret og ytterjakken. Dette er noe som fungerer bra.

Vi har hatt Black Storm Coat inne til test i cirka fem måneder og er meget godt fornøyd med tanke på praktisk bruk, bruksområde, tekniske- og praktiske løsninger og design generelt.

Den er mye brukt, men viser ingen tegn til unaturlig slitasje.

Om vi skal sette fingeren på noe i tillegg til hetta, må det bli at den har et noe smalt snitt, noe som kan føre til at enkelte nok vil ha problemer med å få ffor eksempel en dressjakke under. Dette er noe som kan være et aktuelt moment med tanke på målgruppen for produsenten.

Spesifikasjoner

Produsent Uber
Pris 6000

Konklusjon

Vi mener produsenten treffer meget godt i forhold til den målsettingen de legger til grunn for dette produktet.

Black Storm Coat er et meget godt valg for deg som ønsker et mer urbant alternativ til Goretex-jakken , men som samtidig ikke vil gi slipp på funksjonaliteten en membranjakke gir.

God lengde og avtagbart innerfôr gir stort bruksområde med tanke på sesong og temperatur. Anbefales.

Les også:

Her er de beste turjakkene

Denne fleecejakken er best i test

Stor test av kraftige hodelykter

Her er sesongens mest trendy blazere
Vår karakter

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning