Test av terrengløpesko

Asics Gel-Fuji Elite

Svært gode terrengsko.

Publisert Oppdatert

Asics Gel-Fuji Elite er gode allround-sko med relativt lav vekt, godt grep som gir smidig løpsfølelse. Ikke så mye å trekke for, men de mangler kanskje spesielle fortrinn som gjør at de skiller seg ut. Snittkarakter: 4,6.

Plumpetest

Asics Gel-Fuji Elite gir fra seg 27 prosent av vannet som er tilført, etter 10 minutters tromling. Det er litt under midt på treet.

Grep i terrenget

Ligger nært til terrenget. På tørt føre gir Ascics solid grep på de fleste aktuelle underlag, kan bli vel glatt på vått føre.

Materialkvalitet

Solide sko. Hard og solid såle. Tynn hælkappe, men har kompenserende stabilitet. Tærne har grei beskyttelse. Tynn pløse med god snøring. Behagelig overdel med god beskyttelse. Bra beskyttelse mot steiner og røtter.

Løpsfølelse

Meget god løpsfølelse, både på skogsvei og sti, for så vidt også på asfalt. Veldig god allround-sko - den er lett og gir følelse av en konkurransesko. Smal lest, og tar seg lett fram i terrenget, men kan bli ustabil for mindre trente løpere.

Passform og komfort

God passform med fin plass til både brede føtter, krokete tær og høy vrist. Smal lest, der skoene sitter behagelig stramt rundt foten. Kan kjennes noe harde under mellomfoten.

Spesifikasjoner

Produsent Asics Norge AS
Pris 1300
Vekt (g) 330 (str. 46)
Drop 6 mm
Tykkelse på sålen (hæl/tå)
Materiale i såle Solyte mellomsåle
Materiale i overdel Hotmelt construction mesh
Forhandlere:

Konklusjon

Svært gode sko med få mangler

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning