Asics Gel DS Trainer 21

Lette sko og raske sko - litt stiv såle.

Publisert Oppdatert

Gode på raske drag, kontant og godt fraspark. Men sålen kan kjennes "dau" og stiv. Et riktig valg for de som vil ha en lett sko, men trenger stivere hælkappe/stabilitet.

- Ikke førstevalget for en som løper skadefri i mer fleksible/smidige sko, sier Marit. 

Passer løpere med litt smalere føtter. 

Løpsfølelse

Stram bak, fin i frasparket, god kontakt med underlaget og bra respons. Men sålen virker litt stiv og hard på asfalt - det funker fint på raske drag, men blir "dødt" med litt roligere løpstakt. Ganske hard demping. Skoen kjennes litt hard både i såle, hælparti og overdel.

Komfort og passform

Tett på foten. Relativt stram sko med tett tåboks. Overdelen er ganske smal og hard. Hard hælkappe. Kan føles litt ubekvem om du har en bred fot. Sitter tett rundt hælen. - Skoen føles for stiv og for lite smidig på foten. Hælkappen er solid og stiv for de som trenger det. 3 til mitt bruk, sier Marit.

Demping

Medium demping. Den kontante sålen kan gjøre at de kjennes mindre dempet under forfoten enn de egentlig er. - Kan brukes som en allroundsko for drevne løpere. Dempingen er bra til å være en såpass lett sko, mener Erik.

Spesifikasjoner

Produsent Asics Norge AS
Pris 1400
Vekt (g) 280 g (45) / 225 (39,5)
Materiale Propulsion plate i sålen
Tykkelse på sålen: hæl- tå (i mm) 19.5 - 9.5
Drop (i mm) 10
Forhandlere Oslo Sportslager, Løplabbet, G-sport

Konklusjon

Rask, men litt stiv sko

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning