Arc'teryx Bora2 Mid GTX Hiking

stortest lette fjellsko fritidssko
stortest lette fjellsko fritidssko
Publisert Oppdatert

Solid sko som sitter meget bra på foten. Spesiell løsning med uttakbar innersokk med mikromesh og stretch Gore-Tex gir «luftig» sko samtidig som den er vanntett i hele innersokkens høyde. De første gangene du får kaldt vann inn på innersokken føles det som om du blir våt på føttene, men det er temperaturen på vannet du kjenner.

Ulike innersokker kan kjøpes separat etter årstid/ temperatur, bl.a. egen isolert innersokk for kaldere klima.

Innersokken kan brukes som «tøffel» innendørs og den kan tas ut av skoen for enklere rengjøring og tørking. Meget godt snøresystem.

Smekker sko som oppleves meget presis i steget. God såle med god friksjon. Relativt grovt mønster samtidig som småstein ikke setter seg fast.

Rullemotstand og torsjonsstivhet som fungerer godt både uten og med en dagstursekk på ryggen. God hælkappe som gir bra støtte til foten. Meget solid og funksjonell tåkappe og kalosjering hele veien rundt. Oppleves slitesterk og solid, gir relativt god støtte i ankel.

Meget god tursko til skog og fjell, så lenge terrenget ikke er av det aller tøffeste. Fungerer utmerket til de aller fleste hytte til hytte-løyper. Meget god allrounder.

Delkarakterer: Passform: 5  

Såle/støtte: 5    

Slitasje: 6  

Snøring, komfort, vekt:  5    

Spesifikasjoner

Produsent Arcteryx
Pris 2799
Materialer/membran Syntetisk overdel, Vibram yttersåle, uttakbar innersokk med stretch Gore-Tex
Vekt pr. par 1200 g
Lest Normal/litt smal
Skafthøyde 17,5 cm

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning