Adidas Ultra Boost ST

- Som å ta på seg en sokk.

SUPERSMIDIG: Adidas Ultra Boost ST. FOTO: Petter Berg,
SUPERSMIDIG: Adidas Ultra Boost ST. FOTO: Petter Berg,
Publisert Oppdatert

Ny mengdemodell fra Adidas. Den eneste skoen som får 5 eller 6 i alle kriteriene i testen. Myk og sømfri overdel, myk hæl – komfortabel som en myk sokk. Egnet til laange turer. 

Komfort

Supersoft pløse og tøffelfølelse rundt mellomfot - relativt bred og behagelig tåboks. Mykt og godt overmateriale - som å ta på en sokk. Ingen sømmer, myk overdel og myk hæl gjør den velegnet for mange typer føtter.

Stabilitet

Stabil sko, fast rundt bakfoten. Særdeles velegnet til asfaltløping/jevnt underlag. Den høye sålen (bare Hoka har høyere) gjør skoen mindre egnet til løping i skog og mark.

Løpsfølelse

Tross ganske høy såle og mye demping, inviterer skoa til et relativt lett steg. Du legger ikke ut på sprinttur med disse, men de er gode til langturer i rolig tempo.

Demping

Fast og svært god demping, velegnet for lange turer på asfalt.

Spesifikasjoner

Produsent Adidas Group Norge AS
Pris 1700
Vekt (g) 355 g (45 2/3) / 291 g (39 1/3)
Materiale 100% boost™ demping. To hardheter av boost™ for fastere og mer stabil såle i frasparket. Strech web yttersåle. Continental gummi i hele sålen. Primeknit overdel.
Tykkelse på sålen: hæl- tå (i mm) 32-24
Drop (i mm) 8.0
Forhandlere G-sport, Løplabbet

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning