5 gode spisesteder i Roma

I Roma er det mer enn nok å sette tennene i.

IS: Roma har isbarer over alt, denne heter Il Gelato di San Crispino.
IS: Roma har isbarer over alt, denne heter Il Gelato di San Crispino. Foto: Foto: Inger-Lise Kvås
Publisert Oppdatert

Forno a legna Pasquino: Har kanskje Romas beste pizza. Flatbrødtynn, sprø pizzabunn - nydelig! Like ved Piazza Navona. Adresse: Via del Governo Vecchia 81.

Romolo nel giardino di Raffaello e della Fornarnia: Stemningsfull lunsj i huset der elskerinnen til kunstneren Rafael bodde. Sitt i hagen og nyt en god lunsj i rolige omgivelser. Har en nydelig tagliatelle- og kjøttsaus. Ligger i Trastevere. Adresse: Via di Porta Settimiana 8.

Life Ristorante, pizzeria & wine bar: Nyt en smakfull italiensk middag. Kelnerne er ikke like oppmerksomme, men restauranten er trendy, omgivelsene er supre, og maten er god. I nærheten av Spansketrappen. Adresse: Via della Vite 28/30.

Il Gelato di San Crispino: Roma har isbarer over alt, men denne er en av de mest berømte. Isen som lages her, er bare nydelig. Adresse: Via della Panetteria 42, bak Trevi.

Vineria Reggio: Trivelig vinbar både på dag- og kveldstid. Utvalget av vin er enormt, og om kvelden er dette en livlig plass å være. Bord både ute og inne. Dette er i det hele tatt et område med mye folkeliv på kveldstid, og barene og restaurantene ligger tett i tett. Adresse: Campo dei Fiori 15.

PIZZA: Forno a legna Pasquino har kanskje Romas beste pizza.
PIZZA: Forno a legna Pasquino har kanskje Romas beste pizza. Foto: Foto: Inger-Lise Kvås

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning