Stamina Key

Testens vinner.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Kontrakt på taushetsplikt.

+ Helsesjekk på skjema.

+ Gratis, uforpliktende prøvetime på 90 min.

+ God kunnskap om anatomi og treningsteknikk.

+ Snakk om målsetning.

+ Treningsplan og kostholdsprogram inkludert.

- Ingen fysisk sjekk.

Det er tydelig at PT-en tar sine kunder på alvor. Vedkommende hadde satt av 90 minutter til en gratis, uforpliktende prøvetime med samtale og trening. Han var opptatt av målsetning, og hjalp meg å sette spesifikke mål.

PT-en var også snar med å finne frem skriftlig kontrakt på taushetsplikt, noe som trekker opp. Vedkommende har god kunnskap om anatomi og skader, og kom med tips til øvelser som burde gjennomføres hver dag. Et stort pluss her er også at et fullt treningsopplegg, og kostholdsplan om du vil, er inkludert i PT-pakken. Du trenger heller ikke å være medlem her for å kjøpe PT-timer.

Beste PT

Grunnen til at denne ikke får full score er at det ikke ble gjennomført noen fysiske tester i forkant av treningsøkta. Da blir det vanskelig å se resultat av treningen. Ellers er dette den PT-en som er nærmest toppkarakter i testen.

Leder for treningsavdelingen på Ullevål, Cathinka Damman, sier at det ikke alltid er nødvendig med fysiske tester i forkant.

– Det hele avhenger om hva dere har fått ut av samtalen før dere startet treningen. Noen velger å gjøre fysiske tester andre eller tredje treningsøkt, sier hun.

PTs utdanning

Går førsteåret på osteopatistudiet, og har PT-kurs fra Bali. I tillegg har han tatt ekstra kurs innen skadeforebygging. Han sa selv at PT-utdanningen hans ikke er den beste, men at det er viktigere å være en god menneskekjenner og engasjert.

Service

Gjennomsnittlige lokaler. Det var en del rot rundt omkring, noe som kom av oppussing. Fine garderober. Ingen egen PT-sone, noe som trekker litt ned. Ellers god kundebehandling. PT-en hadde satt av en og en halv time til meg - helt gratis.

Tilbakemelding og kommunikasjon

PT-en har god kunnskap om anatomi og treningsteknikk, og kom med en rekke tips og innvendinger på treningen. Vi hadde god kommunikasjon, og jeg fikk konstruktivt feedback underveis. Etter treningen hadde vi oppsummering på kontoret der PT-en tydelig forklarte at han ønsket at jeg skulle få en god opplevelse av å trene med PT. Jeg ble informert om hva som ville skje videre om jeg takket ja til PT-pakken, han kom også med forslag til hva vi kunne trene videre som er relevant for målene vi kom frem til sammen.

Treningsmål og treningsplan

Det første treneren spurte om var hvilke mål jeg har og hvorfor jeg vil trene med PT. Deretter prøvde han å sette et mer konkret mål sammen med meg. En treningsplan er også inkludert i pakken, og jeg ble fortalt at han står klar til å hjelpe døgnet rundt. Kostholdsplan er også inkludert om ønskelig.

Kontrakt på taushetsplikt

Dette er den eneste PT-en som har tatt frem kontrakt i forkant av treningen. Her sto det om vår eventuelle gjensidige avtale og at PT-en har taushetsplikt for alle opplysningene jeg gir.

Testing

Dette ble ikke gjennomført, til tross for snakk om målsetning. Likevel testet vedkommende hvordan jeg lå an i baseøvelser samt bevegeligheten min.

Pris

For medlemskap koster det 349 kr. i måneden uten binding. 7000 kr. for ti PT-klipp. 13000 for 20 PT-klipp.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris
Åpningstider Døgnåpent. Bemannet 16.00 - 21.00 (Mandag - torsdag) 16.00 - 19.00 (Fredag).
Geografisk dekning Landsdekkende
Pris på medlemsskap 549 kr. for ordinær avtalegiro på 12 mnd.
Pris per PT-time 10 klipp: 7000 kr. 18 klipp: 11160 kr.
Etableringsår Startet som Friskhuset AS i 2001
Andre tilbud Treningsveiledning inkludert. Døgnåpent.

Konklusjon

Det hele ble gjort på en ryddig og profesjonell måte.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen