Mountain Hardwear Hyper Lamina Flame

Suveren fibersovepose for gramjegeren. God å sitte i inne i teltet.

Publisert Oppdatert

Eneste fiberpose i testen som kjennes like lett og spenstig som dunposene. Isolert med Thermal Q polyesterfiber som tåler hard bruk og fuktighet. Lettest av fiberposene og en pose som er smal både over skuldre og i fotpartiet.

Minst volum av fiberposene når den er komprimert, i klasse med dunposene. Glidelås på topp, går halve posen ned. Er svært praktisk å sitte i når du er på tur. Ytter- og innerpose i nylon. Vann perler på ytterstoffet uten å trekke inn.

YKK-glidelås med smale nylonbånd på hver side fungerer greit uten kiling. Gode dragere. Godt isolert 8 cm bred innvendig klaff med borrelåsfeste dekker glidelås og reduserer varmetap. 10 cm bred, godt isolert skulderkrage, festes med dobbel borrelås.

Snorlås for hettestramming er plassert i fiberfyllet, ute av veien, men vanskelig å komme til hvis den må fikses. Mangler oppbevaringslomme.

Grei kompresjonspose med tre strammereimer og lokk. Eneste fiberpose som leveres med stor nettingpose for oppbevaring. To små opphengsløkker på utside, savner opphengsløkker inni. Kort glidelås gjør at posen må vrenges for god tørk. Fiberpose som kombinerer lavt pakkvolum/vekt, god isolasjon i en og samme pose.

Delkarakterer:

Praktisk bruk: 4

Komfort: 6

Vekt, isolasjon, holdbarhet: 5

Spesifikasjoner

Produsent Mountain Hardwear
Pris 1899
Vekt (målt) i kompresjonspose: 1270 g
Komforttemperatur (T-lim): - 6 C
Vask/tørk: Kald i maskin, tørketrommel lav temp
Personlengde testpose: 182 cm (201 cm)
Målt utvendig lengde, innvendig bredde skuldre og føtter: 190 - 65 - 43 cm
Glidelås, lengde og plassering: 75 cm, langs toppose

Konklusjon

Lett og god fibersovepose!

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning