Klättermusen Atle 2.0

Meget bra lett dunjakke med stort bruksområde.

Publisert Oppdatert

Klättermusen Atle 2.0, på snaue 500g er som en lettvekter å regne. Men passform og dunkvalitet gjør Atle 2.0 til en jakke som kan være i bruk store deler av året. Et lavt pakkevolum gjør det også enkelt å få plass til jakka i sekken.

Kroppsnær

Middels kroppsnær passform. Vid nok til å gå utenpå annen bekledning, samtidig som det er mulig å ha en annen skalljakke utenpå om dette skulle være ønskelig. God lengde i armer, meget god fast hette og en hals som dekker godt selv om hetta ikke er i bruk. Forsterkninger på skuldre og deler av bryst.

Atle 2.0 har god lengde i livet og et noe forlenget ryggstykke. Behagelige, isolerte stikklommer i front med fleece innerfôr. Innvendig brystlomme som kan brukes som pakkpose. Skrå glidelås i front som gir en behagelig avslutning opp mot haka og gir gode luftemuligheter rundt halsen, men dette gir også mindre volum på den ene stikklomma i front.

Høy kvalitet

Gjennom testperioden har vi vært meget godt fornøyd. Høy produksjonskvalitet, bokskonstruksjon(uten gjennomgående sømmer), høy slitestyrke, gode materialer, meget god passform og meget god dunkvalitet gjør dette til et topprodukt med et stort bruksområde.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 5000
Vekt 500 g
Materialer Aura Bio 60(gjenvinnbar), vannavstøtende (PFOA fri
Dunkvalitet 750+(EN), 93% dun
Farger og størrelser Flere farger og str.

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning