Kayoba Sovepose 7 - Sandford 300

Trekker vann og lekker varme.

Publisert Oppdatert

Fiberpose i Eulin-fiber. Ytterstoff i Rhombus ripstop polyester. Trekker noe vann når det utsettes for fuktighet. Innerstoff i børstet polyester. Blant de tyngste i testen. To glidelåser, en i standard lengde, den andre går helt ned og rundt fotpose.

Soveposen kan derfor åpnes helt og brukes som dyne. Nylonbånd langs glidelås på en side, i praksis kjører glidelåsen seg likevel ofte fast i stoffet. Innvendig 5 cm klaff langs glidelås. Oppleves trang rundt føttene. Innvendig oppbevaringslomme med glidelås.

Kompresjonspose med tre strammere og lokk, trang å stappe posen nedi. To solide opphengsløkker i fotende. Skal ifølge leverandør ha putelomme i hette, men dette manglet på testposen.

Den lange glidelåsen medfører en lang kuldebro. Posen oppleves som tung, kald og med lite spenst. Leverandør opererer med en temperaturgrense på – 7 °C og at posen derfor er egnet for helårsbruk. Det må i så fall være innendørs. Det vurderes ikke som forsvarlig å satse på denne posen ved overnattingsturer vinterstid.

Delkarakterer:

Praktisk bruk: 3

Komfort: 3

Vekt, isolasjon, holdbarhet: 2

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 599
Vekt (målt) i kompresjonspose: 1990 g
Komforttemperatur (T-lim): - 7 C
Vask/tørk: ikke angitt
Personlengde testpose: 187 cm
Målt utvendig lengde, innvendig bredde skuldre og føtter:
Glidelås, lengde og plassering: 100 %, høyre

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning