Kayoba Sovepose 7 - Sandford 300

Trekker vann og lekker varme.

Publisert Oppdatert

Fiberpose i Eulin-fiber. Ytterstoff i Rhombus ripstop polyester. Trekker noe vann når det utsettes for fuktighet. Innerstoff i børstet polyester. Blant de tyngste i testen. To glidelåser, en i standard lengde, den andre går helt ned og rundt fotpose.

Soveposen kan derfor åpnes helt og brukes som dyne. Nylonbånd langs glidelås på en side, i praksis kjører glidelåsen seg likevel ofte fast i stoffet. Innvendig 5 cm klaff langs glidelås. Oppleves trang rundt føttene. Innvendig oppbevaringslomme med glidelås.

Kompresjonspose med tre strammere og lokk, trang å stappe posen nedi. To solide opphengsløkker i fotende. Skal ifølge leverandør ha putelomme i hette, men dette manglet på testposen.

Den lange glidelåsen medfører en lang kuldebro. Posen oppleves som tung, kald og med lite spenst. Leverandør opererer med en temperaturgrense på – 7 °C og at posen derfor er egnet for helårsbruk. Det må i så fall være innendørs. Det vurderes ikke som forsvarlig å satse på denne posen ved overnattingsturer vinterstid.

Delkarakterer:

Praktisk bruk: 3

Komfort: 3

Vekt, isolasjon, holdbarhet: 2

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 599
Vekt (målt) i kompresjonspose: 1990 g
Komforttemperatur (T-lim): - 7 C
Vask/tørk: ikke angitt
Personlengde testpose: 187 cm
Målt utvendig lengde, innvendig bredde skuldre og føtter:
Glidelås, lengde og plassering: 100 %, høyre

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning