Johaug Allround Thermo Glove

En god turhanske med fin passform.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Fin passform

+ Mykt skinn i håndflaten

+ Holder godt på varmen

- Kan gli litt ned

- Litt stivt stoff

Varmeegenskaper og pusting

Hanskene er litt kalde i starten, men holder varmen godt etter at du har blitt varm. Noen opplever å bli kald på fingertuppene. Hansken oppleves ikke klam selv om du blir svett.

Kvalitet

Mykt skinn, men det knitrer og virker litt ”billig”. Stoffet er litt stivt, og en av testerne opplevde at det revnet (litt). Gir en helt grei kvalitetsfølelse, men dette er nok ikke en hanske som holder i år etter år for de som går mye.

Brukervennlighet

Lett å få av og på selv om du er svett. Men den siger litt ned under bruk, og passer best for de med slanke hender hvis den skal sitte godt.

Passform

Behagelig hanske å ha på, med mykt, godt skinn. Godt grep, men noen opplever av tommelen er litt kort, og at hansken kan gli litt ned under bruk.

Spesifikasjoner

Produsent Johaug
Pris 399
Materiale Ytterside: Softshell (polyester). Håndflate: Skinn. Fôr: Strikket akryl. Mansjett: 70 % ull, 30 % elastan.
Forhandlere

Konklusjon

En god turhanske med fint design og godt grep rundt staven. Kvaliteten virker imidlertid ikke å være slik at den holder veldig lenge. Hansken har også en tendens til å sige litt ned under bruk, slik at den må dras på plass igjen.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning