Inov-8 X Talon 210

Morsomste skoa i testen!

Foto: Morten Solli
Publisert

Lett konkurransemodell. Slik konkluderer panelet: 

Marit: Minus for lite tåbeskyttelse. Perfekt for turer uten for mye stein.

Anders: En toppmodell for konkurranser når forholdene krever topp grep. Sitter godt på foten, og man kan virkelig guffe på og samtidig føle seg trygg.

Siri:  Min nye konkurransesko for sprint-O (asfalt, litt sti, litt gress). Føles rask. God på enkle stier med sand/gjørme/gress/jord, men blir for tynn og glatt såle på steinete stier og i terrenget.

Morten: En fest å løpe på stiene med! Løs og lett, samtidig stram nok. Lite beskyttet, så du må tåle småstein og annet som kan treffe på overdelen.

Løpsfølelse i terrenget

Konkurransesko. Veldig lette, utrolig behagelige og morsomme å løpe med, særlig på raske turer. Den eneste dempingen ligger i knottene, og skoene er derfor tøffe for beina.

Passform, komfort og materiale

Smal lest, sitter komfortabelt, som en fløyelsmyk sokk på foten. Tynn såle og tynt stoff i overdelen gir null beskyttelse mot steiner og røtter. God stramming.

Grep

Store, myke knaster. Godt grep på gress, tørt føre og enkle stier, glipper på glatte klopper og steiner.

Stabilitet

En myk, og egentlig veldig stabil sko, dersom føttene dine er stabile i utgangspunktet - mao. erfarne løpere vil finne den stabil nok til sitt formål. Trygg på de fleste underlag. Kan bli for skjør om du trenger noe mer robust, for eksempel til røff off piste-løping. Definitivt ikke en nybegynnersko.

Spesifikasjoner

Produsent Inov-8
Pris 1549
Vekt (g) 230 g (str. 45)
Materiale Synthetic Mesh, EVA Foam, Stickygrip
Tykkelse på sålen: hæl- tå (i mm)
Drop (i mm) 3
Forhandlere Løplabbet, Oslo Sportslager

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning