Test av løpesko

Mizuno Wave Rider

Testvinneren sitter utrolig godt på foten. Du merker nesten ikke at du har den på!

TESTVINNER: Mizuno Wave Rider stikker av med den eneste sekseren i årets løpeskotest.
TESTVINNER: Mizuno Wave Rider stikker av med den eneste sekseren i årets løpeskotest. Foto: Foto: Mizuno
Publisert Oppdatert

Demping: Dempingen er fast og du får en utrolig god følelse når du løper med den. Du føler deg i ett med underlaget. Ettersom modellen er ganske lett, vil vi nok ikke anbefale deg som trenger ekstra demping å velge denne modellen.

Så hvis du sliter med smerter i knær, ankler eller rygg bør du velge en sko med litt mykere demping. Men ønsker du en modell for gateløp eller en lettere mengdetreningssko, er Wave Rider super til nettopp dette.

Generell komfort: Modellen sitter utrolig godt på foten og du merker nesten ikke at du har den på. Den føles nærmest som en naturlig del av din egen fot, noe som gjør den veldig behagelig å løpe med.

Modellen passer både for deg som har smal og for deg som har litt bredere fot.

Design: Denne modellen ser ganske fin ut med et skjær av rødt og grått i en delikat og strømlinjet form. Den ser ut som en ganske tradisjonell løpesko, men den stilige designen av noe som ser ut som en flamme på siden, gir deg følelsen av styrke.

Ellers har den et ganske nøytralt utseende, men modellen gir deg lyst til å løpe, og det er jo det viktigste når det gjelder utseende også.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning