Folk står i kø for å trene med Lene

Satser alt som trimdronning

Lene Alexandra er ferdig med puppepop, men er fortsatt pop. Blondinen har nemlig venteliste på treningstimene sine – før hun er ferdig utdannet!

SPREK: Lene Alexandra er klar for nye utfordringer. Snart er hun utdannet personlig trener!
SPREK: Lene Alexandra er klar for nye utfordringer. Snart er hun utdannet personlig trener! Foto: Foto: Morten Bendiksen
Publisert Oppdatert
POPULÆR: Mange vil ha treningsinstruksjon fra dansedronningen Lene Alexandra. Allerede før hun er ferdig utdannet, har hun  venteliste på treningstimene sine.
POPULÆR: Mange vil ha treningsinstruksjon fra dansedronningen Lene Alexandra. Allerede før hun er ferdig utdannet, har hun venteliste på treningstimene sine. Foto: Foto: Morten Bendiksen
NERVØS: - Jeg er mer nervøs for eksamen som personlig trener enn jeg var før finalen i «Skal vi danse», sier Lene Alexandra.
NERVØS: - Jeg er mer nervøs for eksamen som personlig trener enn jeg var før finalen i «Skal vi danse», sier Lene Alexandra. Foto: Foto: Morten Bendiksen
OPTIMIST: - Hvis ikke jeg står på eksamen, må jeg ha hatt helt teflonhjerne, sier Lene Alexandra med et smil.
OPTIMIST: - Hvis ikke jeg står på eksamen, må jeg ha hatt helt teflonhjerne, sier Lene Alexandra med et smil. Foto: Foto: Morten Bendiksen
Lene Alexandra  trente knallhardt da hun deltok i «Skal vi danse» i 2008. Arbeidet bar frukter: Hun og og Tom-Erik Nilsen vant TV 2-konkurransen.
Lene Alexandra trente knallhardt da hun deltok i «Skal vi danse» i 2008. Arbeidet bar frukter: Hun og og Tom-Erik Nilsen vant TV 2-konkurransen. Foto: Foto: Lasse Eriksson

- Jeg synes det er veldig gøy å motivere folk. Å være personlig trener er helsefremmende arbeid, så det gir meg veldig mye. For å være helt ærlig, vil jeg bare gjøre en god jobb, sprudler Lene Alex-andra Øien (29) til Her og Nå.

Hun trente knallhardt da hun vant «Skal vi danse» i 2008, og etter TV-konkurransen har hun fortsatt å holde kroppen i toppform. Nå gjør hun karriere av hobbyen sin.

Lers også: Drømmen ble virkelighet

Puggedager

Lene Alexandra utdanner seg nemlig til å bli personlig trener, populært kalt PT.

Nå leser hun til eksamen hvert ledige minutt, og innrømmer at hun gruer seg til den store dagen.

- Jeg er mer nervøs for eksamen enn jeg var før finalen i «Skal vi danse». Jeg er ikke en veldig teoretisk person, sier Lene Alexandra til Her og Nå.

Svært populær

Men hvis eksamen går etter planen, vil 29-åringen begynne å undervise hos treningssenterkjeden Sats på Storo Storsenter i Oslo til sommeren. Der kan alle som vil, melde seg på, men vær forberedt på kø. Lene Alexandra er nemlig svært populær hos treningsglade nordmenn!

- Jeg har venteliste på PT-timene mine allerede. Det er mange som følger meg og utviklingen min, men det plager meg ikke at folk ser og følger med. Jeg ønsker bare å være en folkelig person, sier Lene Alexandra.

Samarbeidet surnet

Nå smiler livet til energiske Lene Alexandra. Men livet i rampelyset har ikke alltid vært enkelt for Trøgstad-jenta. Da har hun tatt ut aggresjonen på treningssenteret.

Les også: Livet ingen dans på roser

Hun ble kjent for nordmenn da hun deltok i «Robinsonekspedisjonen» i 2004. Deretter ballet det på seg med lettkledde bilder, løgner om en het natt med superstjernen Robbie Williams og et musikalsk samarbeid med Robinson-programleder Christer Falck.

Det resulterte i superhiten «My Boobs Are OK», men etter hvert surnet samarbeidet.

- Tiden hvor jeg jobbet med Christer Falck var hard. Han fokuserte veldig på at sex selger. Da trente jeg enda mer enn nå. Den tiden er over. Jeg vil ha et stabilt liv, men jeg er fortsatt sulten. Ikke på mat, altså, men jeg vil mye, ler Lene Alexandra.

Nytt album

Den energiske jenta har definitivt mange jern i ilden. Parallelt med den enorme treningsmengden jobber hun også med et nytt album. Den prosessen har pågått siden 2009. Lene Alexandra forteller åpent hvorfor det har tatt så lang tid.

- Jeg måtte finne meg selv for å finne ut hvordan platen skal høres ut. På den nye platen vil jeg også at voksne folk skal komme på konsertene og høre på musikken min, sier en optimistisk Lene Alexandra.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning