«Skal vi danse»-Carsten

- Nå strammer jeg inn livreima!

På rekordtid har «Skal vi danse»-favoritten Carsten Skjelbreid danset vekk mange kilo.

SISTE BELTEHULL: ¿ Beltet er strammet inn tre hakk. Blir jeg tynnere nå, må jeg lage et ekstra hull i beltet, forteller Carsten Skjelbreid til Her og Nå.
SISTE BELTEHULL: ¿ Beltet er strammet inn tre hakk. Blir jeg tynnere nå, må jeg lage et ekstra hull i beltet, forteller Carsten Skjelbreid til Her og Nå. Foto: Foto: Lasse Eriksson
Publisert Oppdatert
MANGE BALLER I LUFTEN: ¿ Det går i skytteltrafikk mellom trening, TV 2-jobbing og kjæresten, forteller Carsten. Dansepartner Elena passer på at ting går riktig for seg på parketten.
MANGE BALLER I LUFTEN: ¿ Det går i skytteltrafikk mellom trening, TV 2-jobbing og kjæresten, forteller Carsten. Dansepartner Elena passer på at ting går riktig for seg på parketten. Foto: Foto: Lasse Eriksson
SEXY DANSEPARTNER: Elena Bokoreva Wiulsrud sørger for at Carsten gir alt på dansegulvet under direktesendingene av TV 2-suksessen «Skal vi danse».
SEXY DANSEPARTNER: Elena Bokoreva Wiulsrud sørger for at Carsten gir alt på dansegulvet under direktesendingene av TV 2-suksessen «Skal vi danse». Foto: Foto: Morten Bendiksen
FØR: En tydelig tyngre Carsten nyter en flaske Coca-Cola med kollega Davy Wathne i TV 2-sporten.
FØR: En tydelig tyngre Carsten nyter en flaske Coca-Cola med kollega Davy Wathne i TV 2-sporten. Foto: Foto: Tor Erik H. Mathiesen
PENT PAR: Carsten har kapret vakre Tonje Kristin Wøllo, som er utdannet fysioterapeut.
PENT PAR: Carsten har kapret vakre Tonje Kristin Wøllo, som er utdannet fysioterapeut. Foto: Foto: Morten Bendiksen

- Her går det i skytteltrafikk mellom trening, TV 2-jobbing og kjæresten, forteller en andpusten Carsten Skjelbreid (37) til Her og Nå.

Tålmodige Tonje

At han i det hele tatt får tid til alt sammen, takker han kjæresten Tonje Kristin Wøllo (35) for.

- Tonje gjør en kjempejobb og er veldig tålmodig mens alt dette står på. Uten henne hadde det gått helt i ball, smiler Carsten.

Hun pakker nemlig sekken for ham, kjører ham til dansetrening om morgenen og henter ham på jobb i TV 2-sporten sent om kvelden.

LES OGSÅ:

Disse triksene gir flat mage

Test deg selv: Hvordan forbrenner du flest kalorier?

Tre øvelser for stram rumpe

Tre hull

Carstens knallharde danseregime har satt sine tydelige spor på fysikken hans.

- Jeg vet ikke hvor mange kilo jeg har gått ned, men beltet er strammet inn tre hakk. Blir jeg tynnere nå, må jeg lage et ekstra hull i beltet, ler dansesjarmøren.

Ser ribbeina

Tonje har selvsagt lagt merke til kjærestens relativt store vekttap.

- Han har gått ned mange kilo, og jeg ser det veldig godt på ansiktet og magen at han er blitt tynnere. Nå kan jeg jo se ribbeina hans, forteller Tonje fornøyd.

Spiser mer enn før

Sportsankeret selv er opptatt av at det ikke er snakk om noe bevisst slanking fra hans side.

- På grunn av all treningen spiser jeg faktisk enda mer enn før, forteller han.

Til å lære seg de sexy dansetrinnene har han fått den erfarne instruktøren Elena Bokoreva Wiulsrud (23). Hun er full av lovord om sin dansepartner.

- Rytmen i kroppen

- Carsten er disiplinert og har god rytme i kroppen. Så jeg synes han takler dette bra, erklærer hun.

Bare kort tid etter det første programmet ble han utropt som favoritt til å vinne den populære TV 2-konkurransen. Som anker og kommentator har han lang erfaring med direktesendt TV.

Litt skummelt

Imidlertid røper Carsten at han har litt blandede følelser rundt favorittstempelet.

- Klart det er hyggelig med positive tilbakemeldinger. Men ikke noe er avgjort ennå, så det kjennes litt skummelt å bli utropt til favoritt, innrømmer Carsten.

TV-AKTUELL: TV 2 lørdager kl. 19.30

Les også: Trening forebygger psykiske plager

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning