Didriksons Tigris

Rimelig regntøy med svak rivestyrke. Lekker i en søm.

Publisert Oppdatert

Beskrivelse

Vindtett, tapede sømmer, pustende, fôret, PFC-fri vannavvisning, avtagbar hette. Glidelåsen med hakebeskyttelse og beskyttende vindstolpe. Justerbar i erme- og nederkant. Bukse med strikk og snor i midjen. Trykknapp i benkanten justerer vidden nederst.

Vurdering

Lekkasje i søm ved innsnitt under armhulen. Bra slitestyrke, svak rivestyrke. Gode klaffer over glidelås, lav vekt, behagelig innerstoff, lommer i siden med gode klaffer og borrelås, god innfelling av hetta, fin passform og bevegelighet.

Det mangler glidelås i buksebeinet og knutestrammingen i livet på buksa er litt lite smidig. Noe kort i livet. For mye sleng ved beina. Plaggene puster godt.

God bevegelighet, smal passform. Stor nok bukse til å trekkes over jeans. Hetta har en profil som reduserer sidesynet noe. Sidelommer med bare borrelås og klaffer: Her kan det komme vann inn i kraftig regnvær.

Delkarakterer:

Vanntetthet i regntøyet: 4

Slitestyrke: 4 

Rivestyrke: 3

Design, funksjon og komfort: 4

Snittkarakter: 3,8

Spesifikasjoner

Produsent Didriksons 1913
Pris 699
Vekt 535 g
Materiale Polyester/PU-Dermizax
Størrelser og farger 36–44 (dame), S–XXXL (herre). Svart/blå og svart.

Konklusjon

Godt kjøp til denne prisen.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning