TEST AV SANDALER

Helly Hansen The Bekk 3

God ferie og fritidssandal.

TERNINGKAST FIRE: God ferie- og fritidssandal, er dommen over denne modellen fra Helly Hansen.
TERNINGKAST FIRE: God ferie- og fritidssandal, er dommen over denne modellen fra Helly Hansen. Foto: John Arne Tungen
Publisert Oppdatert

Helly Hansen The Bekk 3

Helly Hansen, tlf 69 24 90 00, www.hellyhansen.com

Pris: 799.-

Vekt pr. par: ca 520g

Størrelser herre: 40 - 48

Størrelser dame: 36 - 42 2/3 (W The Bekk Lite)

Kommentar

Tøff og relativt slitesterk, men mangler noe på passform sammenlignet med de mest behagelige i denne testen. Overdel i tekstil og syntetisk materiale.

Gummisåle som sitter godt på de fleste underlag, og gir god støtte til foten. Refleksdetaljer på alle reimene. Har ingen hel tåkappe og gir ikke beskyttelse til tærne. Behagelig materiale inn mot foten, og materialet i fotsengen føles behagelig mot foten om en går uten sokker.

Oppleves normal i størrelsene. Materialer som trekker lite fukt og tørker relativt raskt. Borrelåsstramminger over vrist og på fremside av ankel, ingen justering av hælreim. Reimen på fremside av ankel er utstyrt med en spenne slik at en slipper å åpne borrelåsen hver gang en tar av/på seg sandalene.

Forsterkninger på sidene som gir noe beskyttelse om en for eksempel trår mellom to steiner. Ikke vårt førstevalg om en skal gå mye, men lav egenvekt og materialer som føles behagelig mot foten om en går barbeint, gjør dette til et godt valg til ferie og fritissandal.

Noe tilsvarende damemodell heter W The Bekk Lite. Den er ikke prikk lik denne herremodellen, blant annet har den noe mindre beskyttelse på sidene og koster 699.- Denne fikk vi ikke testet denne gangen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning