Swix Race X trøye

Helt suveren trøye - og testvinner.

Publisert Oppdatert

Trøya fra Swix får svært god omtale av samtlige testere, og toppkarakter både på komfort og fukttransport:

Komfort under trening

Trøyen sitter godt på kroppen, uten å stramme. Den sitter tight og har god bevegelighet, kjennes litt tykkere enn de andre. God bevegelighet i albue og skulder. Myk og behagelig mot huden. Blant de varmeste i testen. Utmerket til løping rundt 0 grader, god passform. Stoffet er mykt og behagelig. Stort bruksområde med tanke på temperatur: opptil 5-6 plussgrader med tynn jakke, flere minusgrader med mellomtykk jakke.

Fukttransport

I den tekniske testen er kun Brynje bedre, og det skiller lite. De praktisk testøktene bekrefter de gode tekniske resultatene: selv etter en intens innebandyøkt hadde trøya bare et par mørke flekker, men var ikke gjennomvåt som andre trøyer i testen. Kjennes heller ikke klam eller våt etter løpeøkter. Den klistrer seg ikke til kroppen og virker ikke fuktig etter trening. På harde økter holder den godt varmen ved nedjogging når man er godt svett.

Spesifikasjoner

Produsent Swix
Pris 449
Materiale

Konklusjon

Innfrir alle forventninger

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning