Skigo Skinpro Seamless

Varm og komfortabel trøye.

Publisert Oppdatert

God komfort, men ikke så suveren passform som letteste trøyene. Skigo-trøya virker litt varmere og tykkere enn de andre i testen. 

Komfort under trening

God komfort og passform. Passer godt i temperaturer fra 5 plussgrader til 6 minusgrader og virker litt tykkere enn for eksempel Bjørn Dæhlie. Trøyen sitter godt. Den sitter litt tettere mot kroppen (i likhet med Brynje) i forhold til de andre. Passformen er god, og den har ingen sømmer om irriterer. Den føles litt tyngre enn de letteste trøyene i testen. Fungerer bra rundt 0 grader. Litt pløsete i halsregionen. Virker varm nok til å kunne benyttes ved noen minusgrader. Antatt brukstemperatur ned mot 6 minus med mellomtykk jakke.

Fukttransport

I teknisk test er Skigo blant dem som har størt restfuktighet etter vask og kort tørketid. Det stemmer bra med kommentarene. Det ser ut til at den samler relativt mye fukt under harde økter, men fungerer svært bra på roligere økter: "God svettetransport. Ikke merkbar fukt i stoffet etter treningstur." "Trøyen har OK+ fukttransport. Den er ikke den beste trøya, og er litt fuktig etter trening." "Oppleves som god på fukttransport, men etter økta kjennes trøya som ”tyngre” enn før økt. Trur dette er svette som er samla i trøya!"

Spesifikasjoner

Produsent Skigo
Pris 399
Materiale 85 % polypopylen, 15 % elastan

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning