Salomon Snowcross CS

Den store overraskelsen!

OVERRASKELSEN:  VJ Sarva D'Vil. FOTO: Erik Hannemann
OVERRASKELSEN: VJ Sarva D'Vil. FOTO: Erik Hannemann
Publisert Oppdatert

- Dette er de virkelige vinterskoene, sier Geir Vågen.

De ser ut som skisko, med høye gamasjer for å beskytte mot snø og fuktighet. Er de så gode å løpe i også? Ja!

Løpsfølelse

Skoen sitter meget bra på foten. Behagelig materiale og høy lest som holder snøen ute. Den virkelige vinterskoen, og den er overraskende lett på foten! Supersko til en langtur på vinterføre, som også fungerer utmerket til andre uteaktiviteter i kaldt vær. Men til raske turer og intervaller er ikke dette skoen du tar på deg.

Grep

Et godt alternativ som funker like greit på is som på snø. Akseptabel også på asfalt på lik linje med Icebug Anima. Samme såle som Salomon Spikecross, som innebærer middels bra grep på is.

Passform og komfort

Positiv overraskelse, behagelig med sokkefølelsen og varme rundt anklene. Ble fuktig ved løping gjennom vanndammer. Behagelig smal lest som sitter godt på foten. Likevel er det plass i forlesten til å bevege tærne. Behagelig materiale. Varm. Høy ankelkappe holder snøen ute.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 2000
Materiale Climashield™ membran over vrist og tær. Beskyttende syntetisk tåhette. Sensifit™ som tilpasser seg din fot. LWN chassis. To-komponent EVA mellomsåle med pronasjonskontroll. Contagrip yttersåle med forbedret grep i gjørme eller på snø. Overdelen er i slitesterk ripstop nylon og utstatte områder på skoen er forsterket ytterligere.
Vekt 404 g (45 1/3)

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning