Philips Sonicare Easy Clean

Støyer minst av alle.

Publisert Oppdatert

Tennene opplevdes betydelig renere enn ved manuell pussing. Plakk tabletten viste lite plakk inntil tannkjøttet, og det gikk fint å fjerne det med en ekstra runde med tannbørsten vinklet riktig.

Faktisk gir børsten like god effekt som testvinneren.

Tannbørsten er mild mot tannkjøttet, og gir ingen ømhet selv etter andre runde. Den kiler imidlertid veldig når den kommer bort i leppen, noe som er vanskelig å unngå når man skal pusse tennene.

Trapper opp

Men også denne tannbørsten har en slik opptrappingsfunksjon (Easy-start), som gradvis trapper opp vibrasjonsintensiteten i løpet av de 14 første rundene. Tannbørsten har en glatt overflate, med en relativt stor gummiknapp.

Den avgir veldig lite, og lavfrekvent, støy. Den er kanskje den tannbørsten som bråker minst av alle i testen.

Designmessig er tannbørsten helt ok, veldig enkel og nøytral. Den plasseres på en liten sokkel med ledning og støpsel når den skal lades. Kan ellers fint stå alene på badet.

Det følger ikke med noe reisefutteral, men en beskyttelseshette til børstehodet. Dessverre sitter denne hetten veldig løst, og faller lett av igjen.

Spesifikasjoner

Produsent Philips
Pris 599
Forhandler Lefdal

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning