Philips Sonicare Black Diamond Clean

Den pusser godt, men voldsom støy og spruting forstyrrer pussingen.

Oslo, 05.03.2015
Test av elektriske tannb�rster, fotografert for klikk.no v Morten S
Foto: Bj�rn Inge Karlsen
+47 977 966 26
Oslo, 05.03.2015 Test av elektriske tannb�rster, fotografert for klikk.no v Morten S Foto: Bj�rn Inge Karlsen +47 977 966 26
Publisert

God rengjøring av alle tannflater, bortsett fra approksimalt (mellomrommene), der kommer man kun til med tanntråd. Noen opplever ubehagelig vibrering i munnen. Det er mange innstillinger, som kan forstyrre fokus på tannpuss, men også bedre den. 

Behagelig på tannkjøttet, ingen blødning. Høy pussefrekvens, skepsis til hard vibrering i panelet. Litt kiling. Fem innstillinger (Clean, White, Polish, Gum Care og Sensitive), tvil om reell effekt av disse. 

Sonisk bevegelse, ikke støyende ifølge tannlegen, men panelet er ikke enig. Vibreringen kiler: "Som å ha en veps i munnen", "grusom lyd" , er blant kommentarene. Børsten beskrives som lite intuitiv, og flere opplever den som grisete å håndtere, med mye sikling og sprut under børstinga.

Flere pussefunksjoner å bytte mellom. Reiseboks, man kan lade via denne med en USB-kabel. Det følger med ett glass man kan lade tannbørsten i. For å lade på vanlig måte må man sette et ladestativ på en ladebase. Det er mye tilbehør, som tar mye plass.

Noe glatt, ikke godt grep. Fint utseende, men ikke praktisk utforming. 

Delkarakterer:

Pusseresultat 5

Virkning på tannkjøttet 4 

Børsten i bruk (støy, grep, vibrasjoner) 3

Design 4

Praktisk håndtering 3

Spesifikasjoner

Produsent Philips
Pris 1999
Forhandler

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning