Test av tomatsuppe

Vår beste tomatsuppe

Testvinner!

TEST AV TOMATSUPPE: Vi har testet 12 ulike tomatsupper. FOTO: Bjørn Inge Karlsen
TEST AV TOMATSUPPE: Vi har testet 12 ulike tomatsupper. FOTO: Bjørn Inge Karlsen
Sist oppdatert

Testvinner! Mest protein, mest kostfiber og minst salt. Relativt mye sukker trekker litt ned. Inneholder 38 prosent tomat, og det er positivt at suppen skal tilsettes hermetiske tomater, slik at den totale mengden tomat blir enda bedre.

Porsjoner pr. enhet: 4

Innhold pr. 100 g ferdig suppe:

Energi, kcal: 48

Protein: 1,6 g

Karbohydrater: 8,4 g

– hvorav sukkerarter: 5,7 g

Fett/hvorav mettet: 0,7 g/0,3 g

Kostfiber: 1,2 g

Salt: 0,7 g

Andel tomat: 38 %

Denne saken ble første gang publisert 13/01 2015, og sist oppdatert 29/06 2017.

Les også